هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶
A
خانه » اخبار » اخبار اقتصادی » فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

محققان معتقدند که گوشت‌های مصنوعی تا سال ۲۰۲۰ ، سهمی ۵ میلیارد دلاری از بازار گوشت خواهند داشت.

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم 5 میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی گروه تحریریه سایت جوان،برآوردهای شرکت ملل متحد نشان می دهد که مصرف گوشت در سراسر دنیا بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۳۰ تقریبا ۱۰ درصد زیاد کردن می یابد، به طوری که یک فرد به طور میانگین هر سال ۱۰۰ پوند گوشت مصرف می کند.با توجه به زیاد کردن جمعیت جهانی و ظهور بحران گرسنگی در دنیا صنایع غذایی از جمله صنعت گوشت و فرآوده های آن نمی تواند پاسخگوی این زیاد کردن تقاضا باشد.

اکنون چندین شرکت از جمله Memphis Meats، SuperMeat و Mosa Meat به فعالیت در زمینه پرورش گوشت مصنوعی مشغول هستند که Mosa Meat در سال ۲۰۱۳ نخستین همبرگر مصنوعی اش را تولید کرد.در واقع این کار نوعی مسابقه با محصولات گوشتی و پروتئینی سنتی است.

شرکت Memphis Meats هم امسال نخستین گوشت مرغ مصنوعی را عرضه می کند.همچنین گوشت گاو و اردک مصنوعی را نیز با استفاده از سلول های حیوانی تولید کرده است.

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

این شرکت با جمع آوری ۱۷ میلیون دلار سرمایه تصمیم دارد طی دو تا سه سال آتی با استفاده از این روش، حجم انبوهی گوشت پاک بدون نیاز به کشتار حیوانات تولید و درعین حال به حل مسئله قحطی در دنیا کمک کند.

ریچارد برانسون بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک در گفتگویی با بلومبرگ گفت:به اعتقاد من تا ۳۰ سال آتی دیگر نیازی به کشتن حیوانات جهت تامین غذای انسان نیست، به عبارت دیگر تمام گوشت های موجود در بازار از نوع پاک یا گیاهی خواهند بود که طعمی مشابه گوشت های معمولی دارند.

گفتنی است که قیمت تولید نیم کیلو گوشت بر پایه سلول های بنیادی از یک میلیون دلار به ۹۰۰۰ دلار رسیده است.

محققان شرکت Markets and Marketsمعتقدند که جایگزین های گوشتی تا سال ۲۰۲۰ ، سهمی ۵ میلیارد دلاری از بازار گوشت خواهد داشت.

محققان معتقدند که گوشت‌های مصنوعی تا سال ۲۰۲۰ ، سهمی ۵ میلیارد دلاری از بازار گوشت خواهند داشت.

اکنون دو فناوری عملی جهت ساخت گوشت مصنوعی وجود دارد؛ یکی توسعه و استفاده از ترکیبات گیاهی جایگزین و دیگری کشت بافت حیوانی که با استفاده از سلول های بنیادی انجام می گیرد.

این محصولات غذایی گوشتی و پروتئینی که به عنوان گوشت مصنوعی آشنا می شوند،با استفاده از تکنولوژی های آزمایشگاهی طراحی شده است اند و در واقع نوعی گوشت کشت شده است از ارگانیزم های اصلاح شده است ژنتیکی است.

فناوری مورد استفاده در تولید گوشت گیاهی، اکستروژن نامیده می شود. در این فناوری معمولا مواد پروتئینی از گیاه های مشمول بر (سویا یا نخود) با آب مخلوط می شود و خمیری را تشکیل می دهند . سپس این خمیر تحت فشار بالا گرم می شود که مواد حاصل شده است دارای بافت فیبری گوشت است.

در واقع این گوشت آنقدرها هم مصنوعی نیست ،چون کار مهم را محیط زیست انجام خواهد داد، سلول های بنیادی گرفته شده است از حیوانات در یک محیط غنی از اسیدهای آمینه، شکر و مواد معدنی گرفته شده است از سرم جنینی حیوانات رشد می کنند .

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

اکنون محققان توانسته اند این کار را با سلول های بنیادی موش انجام دهند و اصولا تصور تولید گوشت موش چندان خوشایند نیست، چه این گوشت طبیعی باشد و چه مصنوعی! به نظر نمی رسد که بتوان خیلی به این قضیه امیدوار بود، لیکن این عضلات کشت شده اگر فعال نباشند تحلیل می روند، بنابراین دانشمندان باید بطور مرتب این گوشت ها را در محیط آزمایشگاهی با الکتروشوک جنبش کنند تا از بین نروند.

شیکد رگو مدیر اجرایی بنیاد کشاورزی مدرن، اعتقاد است که گوشت کشت شده است به علت استفاده نکردن از آنتی بیوتیک در مقایسه با گوشت سنتی سالم تر است .استفاده از آنتی بیوتیک ها در دام ها موجب مقاوم شدن باکتری ها و این امر منجر به ایجاد عفونت های شدید و یا بیماری در افراد می شود.

یکی دیگراز مزیت های تولید این نوع گوشت این است که می توان نسبت چربی به پروتئین محصولات را تنظیم کرد.

همچنین تولید گوشت مصنوعی نه تنها نیاز به مزارع ندارد و میزان کشتار حیوانات را کم کردن می دهد، بلکه انتشار گازهای گلخانه ای در این روش نیز، بسیار کمتر از روش های سنتی کشاورزی خواهد بود.

محققان معتقدند که گوشت‌های مصنوعی تا سال ۲۰۲۰ ، سهمی ۵ میلیارد دلاری از بازار گوشت خواهند داشت.

برخی برآوردهای دیگر نشان می دهد که تولید گوشت در آزمایشگاه بیش از ۹۰ درصد استفاده از زمین و آب را کم کردن می دهد.علاوه بر این تولید گوشت آزمایشگاهی موجب کم کردن جنگل زدایی نیز می شود.

هنوز جهت قضاوت در مورد آینده این صنعت بسیار سریع است،زیرا نمی دانیم آیا پرورش گوشت، چه گیاهی و چه حیوانی، واقعاً تأثیر مثبتی بر محیط زیست دارد یا خیر؟

سرمایه گذاری بیل گیتس جهت تولید گوشت مصنوعی

بیل گیتس، موسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه گذاری در یک شرکت، به دنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که می تواند اقدامی موثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در دنیا باشد.

شرکت سرمایه گذاری DFJ که مشمول بر سرمایه گذارانی از جمله بیل گیتس و ریچارد برانسون هست، بیش از ۱۶٫۵ میلیون دلار در شرکتMemphis Meats سرمایه گذاری کرده ، حجم کلی سرمایه گذاری در این شرکت جهت تولید گوشت مصنوعی، بالغ بر ۲۱ میلیون دلار اعلام شده است است.

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

کیمبل،برادر ایلان ماسک و جک ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه گذاران در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب می شوند.

کد ویدیو

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: سلول های بنیادی | یک میلیون دلار | ریچارد برانسون | سرمایه گذاری | محصولات غذایی | سرمایه گذار | حیوانات | استفاده | محصولات | استفاده | بازار

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم 5 میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

فیلم ، بحران گرسنگی با راهکار بیل گیتس آخر می یابد؟+ سهم ۵ میلیارد دلاری گوشت‌های مصنوعی از بازار

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو