ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » اسرار صنایع غذایی

    اسرار صنایع غذایی

    مواد تشکیل دهنده | فروشگاه | کاکائو | آلبالو | طبیعی | شکلات | بستنی | ژلاتین

    اسرار صنایع غذایی

    اسرار صنایع غذایی

    عبارات مهم : مواد تشکیل دهنده – فروشگاه

    اسراری که صنایع غذایی نمی خواهند شما بدانید

    وقتی بین قفسه های فروشگاه می چرخید همان چیزی را بر می دارید که ظاهرش نظرتان را جلب می کند. ولی آیا واقعا این کار درستی است؟ هیچ وقت ظاهر خوراکی ها طعم و سالم بودنشان را تضمین نمی کند. بعد از خواندن این مطلب تصمیم می گیرید غذاهایی را بخرید که سالم هستند نه قشنگ.

    اسرار صنایع غذایی

    پنیر سخت

    هنگام خرید پنیر به رنگ، سوراخ ها و بافت پنیر دقت کنید. این ها باید کاملا متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از این که کمی پنیر را فشرده کردید به حالت اولیه برنگشت یعنی نباید آن را استفاده کنید.

    مواد تشکیل دهنده | فروشگاه | کاکائو | آلبالو | طبیعی | شکلات | بستنی | ژلاتین

    سوراخ های پنیر باید کاملا متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد

    گوشت

    گوشت تازه صورتی است نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید براق و روشن باشند. یک گوشت تازه و خوب هم به حالت اولیه برمی گردد و به دست ها نمی چسبد.

    اسرار صنایع غذایی

    گوشت تازه و خوب هم به حالت اولیه برمی گردد و به دست ها نمی چسبد

    پودر قهوه

    قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. با این وجود ممکن است طعم آن ها با قهوه های گران قیمت یکی باشد. قهوه های خوب هرگز در شیشه های پلاستیکی نگهداری نمی شوند بلکه در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته می شوند. به عالی ترین تاریخ مصرف آن هم دقت کنید که نباید زیاد از ۱۸ ماه باشد.

    مواد تشکیل دهنده | فروشگاه | کاکائو | آلبالو | طبیعی | شکلات | بستنی | ژلاتین

    عسل

    عسل طبیعی براق و یک رنگ هست. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر خاصی دارد. یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر سریع جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.

    اسرار صنایع غذایی

    عسل طبیعی براق و یک رنگ است

    بستنی

    همیشه مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند. بعد بستنی های آجیلی گزینش کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می شوند.

    معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند

    شکلات

    اول از همه به مواد تشکیل دهنده شکلات دقت کنید. هر چه لیست مواد کوتاه تر باشد بهتر هست. یک شکلات خوب باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری نشانه مصنوعی بودن آن هست. به علاوه شکلاتی گزینش کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزیجات.

    ماهی

    ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نشان دهنده کهنه بودن ماهی هست. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.

    ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند

    نان

    نان تازه هرگز نباید سفت باشد بعد قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده است شاید زیاد تازه بمانند ولی طعمشان را از دست می دهند.

    نان تازه هرگز نباید سفت باشد بعد قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید

    ژلاتین

    ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود.

    ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود

    منبع : bedunim.ir

    واژه های کلیدی: مواد تشکیل دهنده | فروشگاه | کاکائو | آلبالو | طبیعی | شکلات | بستنی | ژلاتین

    اسرار صنایع غذایی

    اسرار صنایع غذایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب خارجی