قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » افزایش میل به مواد قندی با مصرف قهوه

افزایش میل به مواد قندی با مصرف قهوه

بررسی‌ها نشان می‌دهد کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی‌های شیرین کم کردن داده و میل به جهت مصرف مواد قندی را زیاد کردن می‌دهد

افزایش میل به مواد قندی با مصرف قهوه

بررسی ها نشان می دهد کافئین توانایی افراد را در حس کردن طعم خوراکی های شیرین کم کردن داده و میل به جهت مصرف مواد قندی را زیاد کردن می دهد

رابطه مصرف قهوه با میل به مواد قندی

متخصصان دریافتند کافئین – محرک کلیدی در قهوه – توانایی فرد را در حس کردن خوراکی ها و نوشیدنی های شیرین کم کردن می دهد و در نتیجه ممکن است میل به افراد را به مصرف این نوع خوراکی ها زیاد کند. علاوه بر این متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا تاکید کردند که نوشیدن قهوه سطح هوشیاری را بالا می برد.

مصرف قهوه فوائد متعددی جهت سلامتی دارد. به طور مثال اوایل امسال متخصصان مصرف روزانه قهوه را با کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان کبد مرتبط دانستند در حالیکه در آزمایش های دیگر مشخص شد این نوشیدنی به طول عمر زیاد افراد کمک می کند. با این وجود متخصصان سلامت به افراد توصیه می کنند که نسبت به مصرف این نوشیدنی و خوردنی هایی که همراه آن استفاده می کنند هوشیار باشند لیکن مصرف قهوه ممکن است میل به افراد به مزه های شیرین را زیاد کردن دهد. متخصصان آمریکایی تاکید کردند، کافئین گیرنده های «آدنوزین» در مغز را مسدود کرده و سطح هوشیاری را زیاد کردن می دهد. همزمان مسدود شدن این گیرنده ها توانایی فرد را در حس کردن طعم خوراکی ها و نوشیدنی های شیرین کم کردن می دهد. در چنین شرایطی میل به فرد به مصرف چنین خوراکی هایی شدت یافتن می شود.

عبارات مهم : نوشیدنی – استفاده

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: sepidonline.ir

افزایش میل به مواد قندی با مصرف قهوه

واژه های کلیدی: نوشیدنی | استفاده | کافئین | سلامتی | خوراکی | همراه | سلامت | سلامت

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو