شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    گوجه فرنگی | مواد غذایی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | سیب زمینی | نگهداری | جلوگیری | یخچال | پارچه | فریزر | فرنگی

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – مواد غذایی

    خیار: عاشق ظرف میوه هست. نگهداری خیار در کنار سایر میوه ها باعث حفظ ویتامین ها و کپک نزدن آن می شود. ولی خیار از گوجه فرنگی دو سیب زیاد خوشش نمی آید، لیکن بوهایی که از آن ها خارج می شود، باعث تسریع روند رسیدن زیاد و خرابی آن میش ود.

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    لیمو و دیگر مرکبات: در مناطق گرمسیر و معتدل رشد می کنند و تحمل سرما و نگهداری در یخچال را ندارند. لیمو حتی اگر هم بریده شود، بهتر است در یک ظرف نگهداری شود.

    لیمو حتی اگر هم بریده شود، بهتر است در یک ظرف نگهداری شود

    گوجه فرنگی | مواد غذایی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | سیب زمینی | نگهداری | جلوگیری | یخچال | پارچه | فریزر | فرنگی

    پنیر را در ظرف پلاستیکی نگهداری نکنید: زیرا داخل آن عرق می کند. جهت نگهداری کوتاه مدت از کاغذ استفاده کنید. یک قطعه پنیر را می توان تا ۳ هفته با کمک پارچه ای که در آب نمک قرار داده و دور آن پیچیده شده، نگهداری کرد. هر دو تا سه روز یک بار باید پارچه را دوباره با آب نمک درون آن قرار داد. بریدن پنیر در جایی که قبلا نان بریده شده، باعث کپ زدن پنیر می شود.

    کرفس: به محض خرید جهت جلوگیری از پلاسیده شدن سریع باید آن را از پلاستیک خارج کرد. دمای یخچال جهت نگهداری کرفس بسیار مناسب است.

    تخم مرغ: گرچه در قسمت بالای در یخچال جایی جهت نگهداری آن در نظر گرفته شده، ولی این یک خطای تکنیکی هست. در آن قسمت به علت باز و بسته شدن در یخچال به خاص در مناطق گرمسیری دائما با تناوب دما، گرم و سردشدن رو به رو هست. پیشنهاد می شود تخم مرغ در محوطه درونی یخچال و جهت نگهداری طولانی بهتر هست، نوک تیز تخم مرغ به طرف پایین قرار گیرد.

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    تخم مرغ در محوطه درونی یخچال و جهت نگهداری طولانی نوک تیز تخم مرغ به طرف پایین قرار بدهید

    گوجه فرنگی | مواد غذایی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | سیب زمینی | نگهداری | جلوگیری | یخچال | پارچه | فریزر | فرنگی

    سیب زمینی: خام را در یخچال نگهداری نکنید. روشنایی زیاد، گرما و رطوبت جهت نگهداری باعث زمینی مناسب نیست.

    سیر: باید نفس بکشد و به همین خاطر نگهداری در یخچال یا جای گرم جهت آن مناسب نیست. عالی ترین راه نگهداری سیر در یک ظرف باز در یک قفسه است.

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    پیاز: در جای خنک و نه سرد (یخچال) نگهداری شود. همچنین باید جای نگهداری آن تاریک و خشک باشد.

    پیاز باید جای تاریک و خشک نگهداری شود

    سیب و موز: هیچ گاه در کنار هم نگهداری نکنید. بویی که از این دو میوه خارج می شود باعث رسیدن سریع متقابل آن ها درون ظرف می شود. همچنین بهتر است موز را به صورت آویخته (آن گونه که روی درخت است) نگهداری کرد.

    قهوه: برخی دانه های قهوه را جهت تازه ماندن در یخچال نگهداری می کنند و این درست نیست. نگهداری آن در یک قفسه یا کمد کافی هست. البته جهت نگهداری طولانی مدت و حفظ عطر و طعم می توان قهوه را در فریزر نگهداری کرد.

    گوجه فرنگی: را به هیچ عنوان در یخچال نگهداری نکنید، لیکن طعم و ویتامین های آن از بین می رود. از گوجه فرنگی بوی زیادی ساطع می شود. به همین علت از نگهداری آن به خاص در نزدیکی کاهو خودداری کنید، لیکن کاهو در کنار گوجه به سرعت پلاسیده می شود.

    فلفل دلمه ای: علاقه زیادی به سرما ندارد و نباید به هیچ عنوان آن را در یخچال نگهداری کرد و بهتر است در کنار دیگر میوه ها و سبزیجات نگهداری شود.

    نان: اکثر مردم دنیا آن را داخل ظرف درداری در آشپزخانه نگهداری می کنند. این ظرف دردار باید بعد از مدتی تمیز شود. جهت جلوگیری از خشک شدن نان، می توان آن را در کاغذ یا پارچه ای پیچید. نان اضافه را می توان در فریزر نگهداری کرد و در صورت نیاز آن را دوباره در فر تا توستر داغ کرد.

    ماهی: هنگام خرید حتما به تاریخ مصرف آن توجه داشته باشید. دقت کنید که «زنجیره سردماندن» خرید از فروشگاه و حمل به منزل قطع نشود. گوشت ماهی در سرمای ۲ تا ۶ درجه سانتی گراد را می توان در یک ظرف شیشه ای یا چینی حداکثر یک روز نگهداری کرد. فاصله زمانی نگهداری ماهی دودی در یخچال نیز بین دو تا چهار روز هست.

    گوشت گاو: را می توان بین ۳ تا ۴ روز، گوشت گوساله بین ۲ تا ۳ روز و گوشت مرغ را بین ۱ تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت چرخ کرده بسیار حساس است و تلاش کنید آن را در همان روز خرید داخل فریزر قرار دهید. به تاریخ مصرف گوشت های بسته بندی شده، حتما دقت کنید.

    گوشت چرخ کرده بسیار حساس است و آن را در همان روز خرید داخل فریزر قرار دهید

    منبع : masterchefmag.com

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | مواد غذایی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | سیب زمینی | نگهداری | جلوگیری | یخچال | پارچه | فریزر | فرنگی

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    روش های صحیح نگهداری مواد غذایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی