امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا است

    رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا است

    مصرف غذاهای ناسالم می تواند در طولانی مدت،  منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام شود.  محققان اعلام کرده اند در سال ۲۰۱۶، یک فوت از

    رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا است

    مصرف غذاهای ناسالم می تواند در طولانی مدت، منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام شود. محققان اعلام کرده اند در سال ۲۰۱۶، یک فوت از هر پنج فوت با رژیم غذایی نامناسب مرتبط بوده است

    مراقب رژیم های غذایی بد باشید

    در سال ۲۰۱۶، بیش از ۱.۶ میلیون نفر در کشورهای فقیر به علت اسهال ناشی از آب و غذای آلوده جان ارزش را از دست داده اند، در حالیکه ۲.۴ میلیون نفر دیگر به علت عفونت های ریوی که عمدتا قابل پیشگیری یا درمان هستند، تسلیم فوت شده است اند.
    دو میلیون مادر و نوزاد هم به علت عوارض وضع حمل درگذشتند که مواظبت های اولیه سلامت می تواند تا حد زیادی از وقوع آنها پیشگیری نماید.

    عبارات مهم : رژیم غذایی – عادات غذایی
    ایدز و بیماری سل هر کدام جان بیش از یک میلیون نفر را گرفته اند، در حالیکه طبق گزارش محققان مالاریا جان بیش از ۷۰۰ هزار نفر را گرفته است.

    طبق گزارش محققان، در سال ۲۰۱۶ در حدود ۵۵ میلیون نفر فوت کرده اند، در حالیکه ۱۲۹ نوزاد متولد شده است هست. امید به زندگی در دنیا جهت زنان ۷۵.۳ سال و جهت مردان حدود ۷۰ سال گزارش شده است است.
    طبق گزارشات، حدود سه چهارم تمام فوت ها در سال ۲۰۱۶ به خاطر بیماری های غیرعفونی یعنی بیماری قلبی بوده که بزرگ ترین قاتل جمعیت دنیا با ۹.۵ میلیون فوت بوده هست. این رقم نسبت به دهه گذشته حدود ۲۰ درصد زیاد کردن داشته است.
    به همین ترتیب فوت ناشی از بیماری های سبک زندگی یعنی دیابت نسبت به دهه گذشته ۳۰ درصد زیاد کردن داشته و ۱.۴ میلیون نفر بوده است.
    سرطان، و در راس آنها سرطان ریه، هم نسبت به سال ۲۰۰۶، ۱۷ درصد زیاد کردن داشت و ۹ میلیون نفر به علت مبتلا شدن به سرطان در سال ۲۰۱۶ جان خود را از دست داده اند.
    دخانیات موجب فوت ۷.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ شده است است.
    مطالعات نشان می دهد پنجمین عامل فوت و میر این فهرست مربوط به تغذیه نامناسب و ناسالم در کشورهای ثروتمندتر بوده است که با یک فوت به ازای هر پنج فوت در دنیا مرتبط است.
    به گفته محققان، در بین تمام انواع سوءتغذیه ها، عادات غذایی نامناسب، بخصوص مصرف کم غذاهای سالم، فاکتور پرخطر مهم مرتبط با فوت و میر است.

    رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا است

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: mehrnews.com

    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | عادات غذایی | سرطان ریه | سرطان ریه | بیماری | پیشگیری | نوزاد | سلامت | زندگی | میلیون | محققان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب