کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    طرز تهیه عدس پلو نذری جهت ۲۰۰ نفر ، عدس پلو جهت ۳۰ نفر ، ۲۰ نفر ، ۴۰ نفر ، ۱۰۰ نفر ، مواد مورد نیاز جهت عدس

    مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    طرز تهیه عدس پلو نذری جهت ۲۰۰ نفر ، عدس پلو جهت ۳۰ نفر ، ۲۰ نفر ، ۴۰ نفر ، ۱۰۰ نفر ، مواد لازم جهت عدس پلو ، ادویه عدس پلو چیست ، روش پخت عدس پلو نذری ، عدس پلو جهت ۵۰ نفر

    طرز تهیه عدس پلو نذری جهت ۱۰۰ نفر به همان روش تهیه عدس پلو مجلسی هست. مواد مورد نیاز عدس پلو جهت ۵۰ نفر نصف میزان ذکر شده است در این مطلب است.

    مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    مواد مورد نیاز عدس پلو جهت ۵۰ نفر و ۱۰۰ نفر:

     برنج ایرانی ۱۰ کیلوگرم
    عدس مرغوب ۵ کیلوگرم
    گوشت چرخ کرده ۴ کیلو
    پیاز ۳ کیلو
    روغن مایع ۴ لیتر
    روغن سرخ کردنی ۱ لیتر
    زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
     زیره و دارچین به میزان لازم

    طرز تهیه عدس پلو نذری جهت ۱۰۰ نفر:

    مقدار مواد اولیه ذکر شده است در بالا جهت ۱۰۰ نفر مناسب است. مواد مورد نیاز عدس پلو جهت ۵۰ نفر مساوی است با نصف مواد اولیه ذکر شده است در بالا و به همین نسبت با کم کردن یا زیاد کردن تعداد افراد، این مقدار مواد اولیه کم یا زیاد می شوند.

    1. طرز تهیه عدس پلو نذری جهت ۱۰۰ نفر به همان روش معمول تهیه عدس پلو مجلسی است به این صورت که ابتدا؛ عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید تا در نهایت بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید. توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش از حد پخته شود آیا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم کشیدن، له می شود.
    2. در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید. جهت این منظور می توانید از دو روش بهره ببرید.
    • روش اول: به این ترتیب که بافت گوشت را درون ماهیتابه به خوبی از هم باز کنید تا مایه گوشتی یکدستی حاصل گردد. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با آب خارج شده است از آن پخته شود. سپس پیاز داغ، نمک، فلفل، در صورت میل به زعفران و یا زرد چوبه به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
    • روش دوم: گوشت چرخ شده است را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه یا زعفران و در صورت میل به زیره یا تخم گشنیز طعم دار کنید و مقدار یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را در کف دست به شکل قلقلی دربیاورید. این کار را تا انتها جهت حجم گوشت باقی مانده تکرار کنید. سپس در تابه تفت دهید. زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشت ها اضافه کنید تا رنگ و عطر بی نظیر زعفران به خورد گوشت های قلقلی برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت ها به همراه کره کمی تفت بخورند.
    1. در این مرحله کشمش ها را که از قبل شستشو داده اید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خورده اند و کاملا نم آن را گرفته اید با کره تفت دهید.
    2. برنج را با آب و نمک بپزید و در مرحله آخر زمانی که می خواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده است را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و اجازه دهید مدت وقت کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
    3. سپس برنج را آبکشی کنید و ته دیگ مورد نظر خود را (ترجیحا نان) کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه، با پاشیدن دارچین طعم دار کنید و در نهایت آب و روغن بدهید سپس اجازه دهید برنج به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد.
    4. مقدار مناسبی از برنج دم کشیده را با زعفران آب زده و کره ذوب شده است مخلوط نمایید.
    5. عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی تزیین و به صورت پرسی در ظروف یک بار مصرف و یا در دیس سرو نمایید.
    در صورت میل به می توانید بعد از آبکش کردن برنج، از مایه گوشتی و کشمش به صورت لایه لایه مابین برنج به میزان مناسب بریزید.

    نکاتی که جهت تهیه عدس پلو نذری بهتر است بدانید:

    • برای این که برنج خوب به عمل آید، موقع خیساندن، به آن نمک فراوان بزنید. ولی موقع پخت آب برنج را خالی کرده و یکی دو مرتبه با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن شسته شود، ولی نباید کاملا بدون نمک شود (کمی خوش نمک باشد.) البته این کار جهت برنج آب کش شده است است نه برنج کته و پلوپزی.
    • در صورتی که میل به به آبکش کردن برنج نداشتید و برنج را به روش کته درست کردید باید به ازای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب جهت پخت برنج در نظر بگیرید و میزان آب عدس نیز همانطور که ذکر شد به اندازه ای باشد که یک بند انگشت روی عدس ها را بگیرد و در نهایت همان یک بند انگشت از آب عدس باقی مانده را به برنج اضافه کنید.
    • استفاده از زیره و یا تخم گشنیز آسیاب شده است باعث می شود بوی ضخم گوشت گرفته شود و کوفته ریزه خوش مزه شود.
    • نکته مهم در آشپزی جهت بهتر شدن غذا، دقت، حوصله و مهم تر از آن استفاده از مواد اولیه خوب هست. در مورد استفاده از زعفران، خسیس نباشید و هیچ وقت رنگ خوراکی را جایگزین آن نکنید. اول به این علت که زعفران خاصیت خوش حالی بخش دارد و بسیار بافایده است و حتما در غذاهایتان از آن استفاده کنید. علاوه بر آن رنگ خوراکی، عطر و بو و حتی رنگ زعفران را ندارد.
    • برای ته دیگ، می توانید کمی روغن ته قابلمه ریخته و روی آن کمی کنجد بریزید و نان لواش را روی آن بگذارید. ته دیگ به صورت نان کنجدی درست می شود که بسیار خوش مزه است.
    • در صورت میل به می توانید از خرما، گردو و خلال پسته و بادام و یا خلال پوست پرتقال یا نارنج بسته به ذایقه خود در تهیه عدس پلو بهره ببرید.
    • برای تقسیم بندی مواد مورد نیاز عدس پلو جهت ۵۰ نفر باید مواد اولیه ذکرشده در بالا را نصف کنید.

    واژه های کلیدی: استفاده | استفاده | همراه | انگشت | زعفران |

    مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    مواد مورد نیاز جهت عدس پلو+ طرز تهیه عدس پلو نذری

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید منابع پزشکی اورجینال