سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » کاهش کلسترول بد با خوردن بادام !!

    کاهش کلسترول بد با خوردن بادام !!

    بادام شما را در کم کردن کلسترول بد کمک می کند. در این مطلب به شرح کار بادام جهت کم کردن کلسترول بد می پردازیم.

    کاهش کلسترول بد با خوردن بادام !!

    بادام شما را در کم کردن کلسترول بد کمک می کند. در این مطلب به شرح کار بادام جهت کم کردن کلسترول بد می پردازیم.

    کلسترول خوب را با خوردن بادام زیاد کردن دهید

    بهبود عملکرد قلب شما فقط با جایگزین کردن این میان وعده، کار بسیار راحت ای هست، بر اساس تحقیق تازه که در مجله تغذیه (Nutrition) منتشر شد، به جای خوردن میان وعده های پر از کربوهیدرات، یک مشت بادام بخورید تا به بالا بردن سطح HDL یا کلسترول خوب خون تان کمک کنید.

    عبارات مهم : خوردن بادام زیاد – مزایای بادام
    در این مطالعه، محققان ۴۹ نفر با LDL بالا یا کلسترول بد خون را گزینش کرده و دو آزمایش کاملا جداگانه و شش هفته ای تغذیه ای رویشان انجام دادند. در آزمایش اول هر روز یک مافین موز می خوردند. در آزمایش دوم به جای آن هر روز ۱٫۵ اونس (۴۲ گرم) بادام می جویدند که تقریبا کالری مشابه مافین داشت. به جز این دو میان وعده سایر موارد رژیم غذایی هر دو گروه یکسان بود.

    بعد از هر دو آزمایش، محققان متوجه یک عوض کردن قابل توجه در مورد کلسترول خوب شرکت کنندگان شدند، خوردن بادام به جای مافین، ذرات HDL آلفای آن ها را به میزان ۱۹ درصد زیاد کردن داده بود (مرحله رشد کامل که ذرات بزرگ تر شده است و می توانند کارشان را بهتر انجام دهند) و با اصلاح عملکردی ۶ درصدی مواجه بودند. اهمیت این عنوان در این است که سطح بالای HDL می تواند شما را از بیماری های قلبی محافظت نماید.

    در واقع تحقیقات قبلی نشان داده بود که، سطح alpha-HDL به طور کلی بهتر از سطح HDL در پیشگیری از پرسشها قلبی عمل می کند. داشتن ذرات بزرگتر کلسترول HDL به جای ذرات کوچک تر نشان دهنده موفقیت زیاد خارج کردن کلسترول از بدن (که باعث بزرگ تر شدن آن ها می شود) و انتقال ارزش به کبد جهت خروج از بدن است.

    این بدان معناست که احتمال کمتری دارد که به دیواره رگ های خونی بچسبند و منجر به ایجاد پلاک هایی شوند که به طور بالقوه باعث تنگ شدن عروق خونی و ایجاد انسداد شده است و احتمال خطر حمله قلبی را زیاد کردن می دهد.

    یک توصیه مهم: نویسندگان مطالعه افشا کرده اند که در تحقیقات خود از کمک مالی هیئت بازرگانی بادام کالیفرنیا استفاده کرده اندکه قطعا علاقه زیادی به مزایای بادام دارند. با این حال، این مطالعه به وسیله منابع بی طرف مورد بررسی قرار گرفته و تایید شده است است.

    به علاوه این نخستین بار نیست که آجیل ها را به سلامت قلب مرتبط کرده اند، مطالعه ای که اوایل همین امسال انجام شده است بود، مصرف بادام هندی را با کم کردن سطح کلی کلسترول و کلسترول LDL مرتبط کرده بود.

    همانطور که قبلا هم گفتیم، آجیل مزایای زیادی جهت سلامت شما دارد، بعد نترسید و هر روز یک مشت آجیل میل کنید. فقط تند تند و یکجا آنها را پوس نکنید، تحقیقات نشان داده است که، ۱٫۵ اونس از بادام، ۲۵۳ کالری دارد، بعد پیش از خوردن آن اطمینان حاصل کنید که مقدار مناسبی از آن را میل می کنید.

    کاهش کلسترول بد با خوردن بادام !!

    اگر می خواهید زیاد بدانید : کلسترول خوب را زیاد کردن دهید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۶ توصیه راحت ولی مهم جهت كاهش كلسترول بد

    تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ

    واژه های کلیدی: خوردن بادام زیاد | مزایای بادام | خوردن بادام | بادام هندی | مطالعه | کلسترول | تحقیقات | کالری | سلامت | تغذیه | محققان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب اورجینال
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب خارجی pdf