پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » سوزش سر دل دارید؟ این خوراکی ها را نخورید!!

    سوزش سر دل دارید؟ این خوراکی ها را نخورید!!

    سوزش سر دل نشانه‌ای ناراحت‌کننده از عملکرد نامناسب اسفنکتر مری هست. گاهی اوقات علائم سوزش سر دل آنقدر نیرومند است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی

    سوزش سر دل دارید؟ این خوراکی ها را نخورید!!

    سوزش سر دل نشانه ای ناراحت کننده از عملکرد نامناسب اسفنکتر مری هست. گاهی اوقات علائم سوزش سر دل آنقدر نیرومند است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی اشتباه می گیرند. در مواقع مبتلا شدن به این مسئله خوردن بعضی مواد غذایی توصیه نمی شود.

    خوراکی های ممنوعه هنگام سوزش سر دل

    سوزش سر دل می تواند ناشی از پرسشها گوارشی باشد که مقصران زیاد کردن تولید اسید هستند. با این حال یکی دیگر از علل مهم مبتلا شدن به این عارضه، گزینش های غذایی شماست. بعضی از غذاها باعث به هم خوردن تعادلpHبدن و زیاد کردن سطح اسیدیته می شوند:

    سوزش سر دل دارید؟ این خوراکی ها را نخورید!!

    شکلات

    اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سر دل زحمت می برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت های شیرین و مورد علاقه تان نه بگوید. شکلات به سه علت جهت افرادی که از رفلاکس اسید زحمت می برند مضر هست. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می شوند. تئوبرومین نوعی متیل گزانتین است که مانع تنگ شدن ماهیچه اسفنکتر تحتانی می شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را زیاد کردن می دهد. دوم آن که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی تر است و می تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد. و سوم آن که کاکائو می تواند باعث شود سلول های روده ای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.

    ادویه تند

    با این که این نوع ادویه جات خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند، ولی می توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به خاص زمانی که به مواد غذایی جنبش کننده آنها را اضافه می کنید. در آن وقت این ادویه ها مقصران مهم سوزش سر دل هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه جات هستند.

    سوزش سر دل نشانه‌ای ناراحت‌کننده از عملکرد نامناسب اسفنکتر مری هست. گاهی اوقات علائم سوزش سر دل آنقدر نیرومند است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی

    قهوه

    برای کسانی که جهت بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را گزینش نمی کنند، یک مسئله اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع مهم کافئین است و کسانی که از سوزش سر دل زحمت می برند، باید از آن اجتناب کنند. کافئین باعث زیاد کردن اسیدیته معده و رفلاکس اسید می شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کم کردن می دهد، که می تواند در افراد مستعد باعث سوزش سر دل یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرآیند تخلیه معده را نیز سرعت می بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع تر از حالت عادی وارد روده کوچک شود. این امر باعث جراحت بافت روده ای می شود.

    سیب زمینی سرخ کرده

    سیب زمینی سرخ کرده دشمن شماری از فرایندهای گوارشی و متابولیکی است. غذاهای سرخ شده است از قبیل سیب زمینی سطوح بالای چربی های ترانس را در خود جای داده اند و مواد شیمیایی دارند که نه تنها بر عملکرد دستگاه گوارش تاثیر می گذارند، بلکه باعث زیاد کردن تولید اسید و حضور سموم می شوند.

    سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده

    سرشار از مواد مصنوعی هستند که باعث ایجاد بیش از حد اسید در خون و معده می شوند. این نوع غذاها با چربی بالا بر متابولیسم معده شما تاثیر می گذارند. اضافه کردن این غذاها به رژیم روزانه منجر به بیماری هایی مانند چاقی و سطوح بالای کلسترول و چربی می شود.

    سوزش سر دل دارید؟ این خوراکی ها را نخورید!!

    گوشت قرمز

    مصرف بیش از حد این نوع گوشت سطح التهاب بدن را زیاد کردن می دهد. گوشت قرمز سطح اسیدیته بدن را بالا می برد و پرسشها هضم ایجاد می کند.

    گوجه فرنگی

    اگر از بیماری بازگشت اسید به مری زحمت می برید، بهتر است از گوجه فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می توانند معده و مری را بیازارند. به محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می کند. این اسید می تواند به داخل مری خزیده و باعث احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.

    سوزش سر دل نشانه‌ای ناراحت‌کننده از عملکرد نامناسب اسفنکتر مری هست. گاهی اوقات علائم سوزش سر دل آنقدر نیرومند است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی

    مرکبات

    مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ فروت می توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سر دل را شدت یافتن کنند. بنابراین، از مصرف این میوه ها چه به صورت کامل و چه به صورت آب میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و جهت مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته بالای مرکبات باعث شل شدن اسفنکتر مری و شدت یافتن علائم می شود، به خاص هنگامی که که با معده خالی مصرف شوند.

    عبارات مهم : مواد غذایی – سیب زمینی

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : mizanonline.ir


    واژه های کلیدی: مواد غذایی | سیب زمینی | کافئین | فرنگی | شکلات | ادویه | رفلاکس | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی