عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » کاهش التهاب و درد با خوراکی های پاییزی

    کاهش التهاب و درد با خوراکی های پاییزی

    برخی گزینه های غذایی مخصوص فصل پاییز، خاصیت کم کردن التهاب و درد ناشی از بیماری آرتریت روماتوئید را دارند که در این مطلب به شما معرفی می کنیم

    کاهش التهاب و درد با خوراکی های پاییزی

    برخی گزینه های غذایی مخصوص فصل پاییز، خاصیت کم کردن التهاب و درد ناشی از بیماری آرتریت روماتوئید را دارند که در این مطلب به شما معرفی می کنیم

    چند خوراکی های پاییزی جهت کم کردن التهاب و درد شما

    این ترکیب های موثر غذایی همچنین منجر به چربی سوزی موثر در مبتلایان به این بیماری التهابی نیز می شوند. از آنجا که زیاد کردن وزن و فشار روی مفاصل خود عامل شدت یافتن آرتریت روماتوئید هست، چربی سوزی در این بیماران با پیروی از یک رژیم غذایی متعادل، اهمیت زیادی دارد:

    آجیل: در میان آجیل ها، گردوی برزیلی مقادیر قابل توجهی سلنیوم دارد. مطالعات انجام شده است در سال ۲۰۰۵، در دانشگاه كارولینای شمالی، نشان داد خطر مبتلا شدن به آرتریت در كسانی كه میزان سلنیوم مصرفی آنان زیاد بود، در مقایسه با آن هایی كه كمتر از این ماده دریافت كرده بودند، ۴۰درصد كمتر بود. كمبود سلنیوم، ممكن است در بروز آرتریت روماتوئید موثر باشد. این ماده معدنی، به آنتی اكسیدان ها كمك می كند تا رادیكال های آزاد زیانبار را از بین ببرند.

    کاهش التهاب و درد با خوراکی های پاییزی

    زردچوبه: در میان ادویه به علت وجود کورکومین موجود در آن، مانند ایبوپروفن عمل می کند و خاصیت ضد التهابی دارد.

    ماهی سالمون: ماهی های روغنی (مثل سالمون و ساردین) یا هر ماده غذایی حاوی امگا ۳ مانند گردو، دانه سویا، بذر كتان، روغن كانولا و دانه كدو حلوایی تولید مواد شیمیایی را كه التهاب را زیاد کردن می دهند، كم می كند. به علاوه آنزیم هایی را كه باعث بروز التهاب می شوند مهار می كند. ماهی های روغنی علاوه بر امگا۳ حاوی ویتامین دی هم هستند كه از تورم و درد مفاصل جلوگیری می کند.

    کدو تنبل: سرشار از ویتامین های آ و ث، آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و املاح معدنی دیگری مانند آهن هست. آنتی اکسیدان های موجود در کدو تنبل با تورم که خود عامل شدت یافتن کننده آرتریت هست، مبارزه می کند.

    سیب: یک میوه غنی از فیبر است که خوردن آن منجر به احساس سیری طولانی مدت و جلوگیری از زیاد کردن وزن می شود.

    برخی گزینه های غذایی مخصوص فصل پاییز، خاصیت کم کردن التهاب و درد ناشی از بیماری آرتریت روماتوئید را دارند که در این مطلب به شما معرفی می کنیم

    سیب زمینی شیرین: توصیه می شود که در برنامه غذایی تان به رنگ ها زیاد توجه کنید. به علت این که رنگ میوه ها و سبزیجات ناشی از مواد مغذی به نام فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هست، این مواد مغذی آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند. آنتی اکسیدان ها ترکیبات مهمی در رژیم غذایی هستند که با التهاب می جنگند. ویتامین ث یکی دیگر از آنتی اکسیدان های مهمی است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان ها عبارتند از؛ بلوبری، سیب زمینی شیرین، هویج، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پرتقال، بروکلی و طالبی.

    کلم پیچ: مانند سایر سبزیجات تیره رنگ، غنی از آنتی اکسیدان ها با خاصیت ضد التهابی و ویتامین های کا و ث هست. کلم پیچ همچنین حاوی فیبر بالا جهت احساس سیری طولانی مدت است.

    عبارات مهم : آرتریت روماتوئید – برنامه غذایی

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: salamatnews.com

    واژه های کلیدی: آرتریت روماتوئید | برنامه غذایی | آنتی اکسیدان | رژیم غذایی | سیب زمینی | ضد التهابی | ویتامین | سبزیجات | جلوگیری | سلامت | احساس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • چاپ کتاب آمازون
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب