مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

نگهداری آجیل | مواد غذایی | بادام زمینی | سیب زمینی | نگهداری | یخچال | فرنگی | رطوبت

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

عبارات مهم : نگهداری آجیل – مواد غذایی

نگهداری صیفیجات در بیرون از یخچال باعث می شود تا کامل تر و رسیده تر باشند

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

این خوراکی ها می توانند در دمای معمولی اتاق نگهداری شوند.

هندوانه، خربزه و …

نگهداری آجیل | مواد غذایی | بادام زمینی | سیب زمینی | نگهداری | یخچال | فرنگی | رطوبت

بسیاری از صیفی جات مانند (خربزه، هندوانه و …) را زمانی که بیرون از یخچال نگهداری می کنید، رسیده تر و شیرین تر می شوند. علاوه بر این، سرمای یخچال می تواند مواد غذایی آن ها را از بین ببرد. همگامی که آن را برش دادید، سپس آن ها را در یخچال قرار دهید. نگهداری آن ها در بیرون از یخچال باعث می شود تا کامل تر و رسیده تر باشند.

گوجه فرنگی ها

سرمای یخچال مواد غذایی گوجه فرنگی ها را از بین می برد.

میوه های هسته دار

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

سرمای یخچال می تواند مواد غذایی موجود در میوه های هسته دار، از قبیل: گوجه فرنگی و میوه های سبز را از بین ببرد. همچنین نگهداری آن ها در یخچال مانع از رسیدن و خوشمزگی آن ها می شود.

سیب زمینی

نگهداری سیب زمینی در یخچال، آن ها را گوشتی و به صورت غیر طبیعی شیرین می کند.

نگهداری آجیل | مواد غذایی | بادام زمینی | سیب زمینی | نگهداری | یخچال | فرنگی | رطوبت

عسل

عسل در یک ظرف دربسته هر لحظه تازه می ماند. نگهداری آن در یخچال باعث شکرک زدن آن می شود.

این مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نکنید

دانه های قهوه

دانه های قهوه و پودر قهوه، می توانند رطوبت موجود در یخچال را جذب کنند و همچنین این رطوبت باعث از دست رفتن طعم قهوه می شود.

پیاز ها

پیاز ها می توانند رطوبت موجود در یخچال را جذب کنند. بنابراین، پیازهای که در یخچال نگهداری می شوند در مقایسه با پیاز هایی که در فضای خشک قرار دارند، سخت تر برش می خورند.

سیر

گل سیر های (پوست کنده نشده) باید خارج از یخچال نگهداری شوند، همچنین، گذاشتن آن ها در یخچال ممکن است منجر به کپک زدن آن ها بشود. (علاوه بر این، چه کسی می تونه بوی آن ها را تحمل کند؟)

سس های تند و کچاپ

سس های تند متشکل از مقدار زیادی سرکه هستند بنابراین نگهداری آن در خارج از یخچال باعث فاسد شدن آنها نمی شود. این را نیز باید خاطر نشان کرد که فلفل ها در دمای معمولی اتاق بهتر می توانند خاصیت تندی خود را حفظ کنند. بنابراین، سس های تند را می توانید در کابینت نگهداری کنید.

شکلات های فندقی

شکلات های فندقی مانند نوتلا ها در یخچال سفت می شوند، در نتیجه استفاده از آن ها سخت خواهد شد.

نان

ما در مورد رطوبت یخچال بسیار صحبت کردیم، و ولی در رابطه با سرمای یخچال نیز باید بیان کرد که سرما می تواند باعث خشکی نان شود.

شیرینی ها و کوکی ها

قضیه ای که در رابطه با نان ذکر شد در مورد شیرینی ها و کوکی ها نیز صادق هستند. نگهداری آن ها در یخچال می تواند باعث بیات شدن آن ها شود.

آجیل

نگهداری آجیل در یخچال می تواند باعث از دست رفتن طعم و عطر آن ها شود و یا منجر شود که آجیل ها طعم و عطر غذاهای دیگر را بگیرند.

کره بادام زمینی

برخی از کره های طبیعی بادام زمینی باید در یخچال نگهداری شوند (توصیه های روی ظرف را بررسی کنید)، ولی کره ی بادام زمینی پردازش شده است را بهتر است در کابینت نگهداری کنید، جایی که سفت نشوند.

آووکادو

چه چیزی بهتر از آووکادوی رسیده است؟ نگهداری این میوه ی جادویی در یخچال باعث می شود تا کال بماند، بنابراین بهتر است آن را در خارج از یخچال نگهداری کنید تا جهت ساختن گوآکاموله به خوبی آماده شده است باشد.

موز ها

موز نیز در یخچال کال می ماند، بنابراین می توانید آن ها را بیرون از یخچال نگهداری کنید تا هر زمانی که بخواهید آنها را استفاده کنید. یخچال پوست موز را نیز به رنگ قهوه ای عوض کردن می دهد، ولی این بدان معنا نیست که خوردن آن بافایده نباشد.

کدوهای زمستانی

می توانید آن ها را حدود یک ماه در خارج از یخچال نگهداری کنید. اگر آن ها را در یخچال قرار دهید، شکل خمیری پیدا می کنند و طعم خود را نیز از دست می دهند. بادمجان هم از این قضیه مستثنی نیست.

میوه هایی از خانواده مرکبات

این میوه ها می توانند در دمای معمولی اتاق نگهداری شوند. سرمای یخچال می تواند به این میوه ها آسیب برساند.

سس سویا

سس سویا هم همانند کچاپ می باشد، نیازی نیست که در یخچال نگهداری شود، حتی بعد از باز شدن. لیکن سس سویا نیز حاوی مقدار زیادی نمک است.

شربت افرا

توصیه های روی ظرف را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که محصول که خریداری کرده اید نیازی ندارد که در یخچال نگهداری شود، معمولا زیاد شربت های افرا در خارج از یخچال نگهداری می شوند. شربت افرا دارای غلضت قند بالایی است و همین امر مانع رشد میکروارگانیسم ها می شود. این قضیه راجع به ی شربت ذرت، آگوا و ملاس هم صادق است.

مربا

قوانین شکر در رابطه با همه مربا ها و ژله ها یکسان هست، ولی به یاد داشته باشید که توصیه های روی ظرف را حتما بررسی کنید.

منبع : faradeed.ir

واژه های کلیدی: نگهداری آجیل | مواد غذایی | بادام زمینی | سیب زمینی | نگهداری | یخچال | فرنگی | رطوبت

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو