دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

قیمت دستگاه نبات پزی ، آموزش نبات پزی ، کارگاه نبات پزی ، قیمت دستگاه تولید نبات ،فروش دستگاه نبات سازی ،کارگاه تولید نبات ،قیمت دستگاه نبات سازی ممکن

فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

قیمت دستگاه نبات پزی ، آموزش نبات پزی ، کارگاه نبات پزی ، قیمت دستگاه تولید نبات ،فروش دستگاه نبات سازی ،کارگاه تولید نبات ،قیمت دستگاه نبات سازی

ممکن است فکر کنید هنگامی که به آسانی  می توان نبات را از فروشگاهها خرید اصلا به چه د لیل  باید زحمت  تهیه  کردن نبات را در منزل به خودتان بدهید؟ ولی واقعا به نظر شما هم تجربه خوبی خواهد بود و می تواند مشغولیت  خوبی جهت فرزند ها هم باشد؛بعلاوه این ها قادرند نبات تان را به هر رنگ و مزه ای که خوشتان می آید درآورید.

اگر مایلید یاد بگیرید با ما باشید.

فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

مواد لازم

آب : ۱ پیمانه
شکر : ۳ پیمانه

عبارات مهم : دستگاه – لیوان
رنگ خوراکی و طعم دهنده : دلخواه

ابتدا آب را داخل یک قابلمه به جوش بیاورید.

قیمت دستگاه نبات پزی ، آموزش نبات پزی ، کارگاه نبات پزی ، قیمت دستگاه تولید نبات ،فروش دستگاه نبات سازی ،کارگاه تولید نبات ،قیمت دستگاه نبات سازی ممکن

تکه ای نخ را در وسط یک مداد یا چوب، دور آن بپیچید. طول نخ باید به اندازه ای باشد که بعد از گره زدن آن روی مداد و قرار دادن آن روی دهانه لیوان، تقریبا به ته لیوان برسد. به انتهای نخ، یک گیره فلزی گره بزنید.

نخ را خیس کنید و آن را به شکر آغشته کنید.

مداد را روی لیوان قرار داده به طوری که گیره فلزی با ته لیوان برخورد نداشته باشد.

وقتی آب جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.

در هر مرحله، نصف فنجان شکر داخل آب بریزید و هم بزنید تا جایی که همه شکرها را داخل آن ریخته باشید و دیگر آب اشباع شود و شکر ته قابلمه جمع شود.

طعم دهنده و رنگ را می توانید در این مرحله اضافه کنید.

فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

محلول شربت شیرین را داخل لیوان بریزید تا حدی که تقریبا ۲.۵ سانت از بالای لیوان خالی باشد.

مداد را روی لیوان قرار داده و گیره فزی داخل محلول باشد. حواستان باشد که نخ به ته لیوان و یا کناره های آن نچسبد.

لیوان را در فضایی قرار دهید که تکان نخورد. بعد از یک یا دو روز، می بینید که کریستال هایی شروع به شکل گرفتن کرده اند.

بگذارید نخ داخل لیوان بماند تا بلور نبات بزرگتر شود. بعد از یک هفته اندازه نبات به اندازه دلخواه تان رسیده است و دیگر نبات بزرگتر از آن نخواهد شد.

قیمت دستگاه نبات پزی ، آموزش نبات پزی ، کارگاه نبات پزی ، قیمت دستگاه تولید نبات ،فروش دستگاه نبات سازی ،کارگاه تولید نبات ،قیمت دستگاه نبات سازی ممکن

نخ را از محلول درآورید و بگذارید خشک شود.

پس از خشک شدن نخ، بگذارید نبات شکل خودش را کامل بگیرد.

نکات و هشدارها

بهتر است از نخ پنبه ای استفاده کنید و نه نخ نایلونی.

فیلم+ آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل

فیلم آموزش نبات پزی و نحوه ساختن نبات در خانه

واژه های کلیدی: دستگاه | لیوان | آموزش | نکات و هشدارها |

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو