خداوند آزادی را آفرید و انسان بردگی را.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » اخبار » اخبار اقتصادی » ۱۵ درصد نانوایان آزاد پز کیفیت ندارند ، چالش های پیش روی کیفیت نان

    ۱۵ درصد نانوایان آزاد پز کیفیت ندارند ، چالش های پیش روی کیفیت نان

    رئیس اتحادیه نان سنگکی ها گفت: در حال حاضر ۱۵ درصد نانوایان آزاد پز کیفیت نان مطلوبی ندارند.

    15 درصد نانوایان آزاد پز کیفیت ندارند ، چالش های پیش روی کیفیت نان

    به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی گروه تحریریه سایت جوان،پابرجا مدیر اتحادیه نان سنگکی ها در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص اوضاع کیفیت نان سنگک گفت : از سال ۱۳۹۳ و با شروع آزاد سازی قیمت نان به صورت ۲۰درصد، شاهد افزایش کیفیت نان بوده ایم به گونه ای که در حال حاضر طبق آمار کیفیت نان سنگگ ۹۱ از ۱۰۰ است این در حالی است که ۱۵درصد نانوایان سنگکی آزاد پز کیفیت مورد نیاز را ندارند.

    وی راجع به نظارت بر واحدهای صنفی گفت: ما طرحی را شروع کردیم که در آن بازرسان ما بر اساس مراجعه و یا شکایات مردم با ۱۳ واحد صنفی برخورد و آن ها را پلمب کردند و در مرحله دوم طرح که بزودی شروع خواهد شد تیم های بازرسی را زیاد کرده و به واحد های صنفی متخلف ظرف ۱۵ روز اخطار می دهیم و سپس برخورد مورد نیاز را انجام می دهیم.

    ۱۵ درصد نانوایان آزاد پز کیفیت ندارند ، چالش های پیش روی کیفیت نان

    وی ادامه داد: ما ۵۰ سال سیاست های تنبیهی در بخش نان داشتیم که جواب نداده است و نقش مهم در این میان را مردم با نخریدن نان بی کیفیت ایفا می کنند.

    رئیس اتحادیه نان سنگکی ها با اشاره به کیفیت آرد گفت: جهت داشتن نان با کیفیت باید آرد مناسب و با کیفیت بالا داشت و در حال حاضر نانوایان سنگکی با آردهای ۱۲ درصد می توانند نان مناسب پخت کنند ولی با آرد ۷ درصد نمی توان انتظار پخت نان با کیفیت بالا را داشت.

    بر اساس این گزارش درستی عضو اتاق اصناف پایتخت کشور عزیزمان ایران نیز راجع به کیفیت نان گفت: در بخش نان بحران کیفیت نداریم. عدم رعایت وزن چانه نان و استفاده از نمک بیشتر از تخلفات عمده در بخش نان است.

    وی افزود: مسابقه را باید در این بخش نهادینه کرد.سازمان بازرسی اتاق اصناف که از خود بازررسان اصناف تشکیل شده است و با متخلفان برخورد مورد نیاز را می کند.

    رئیس اتحادیه نان سنگکی ها گفت: در حال حاضر ۱۵ درصد نانوایان آزاد پز کیفیت نان مطلوبی ندارند.

    درستی در باره اصناف ادامه داد: دولت به اصناف اعتماد نموده است و رابطه ای که بین دولت و اتاق اصناف وجود دارد سابقه نداشته است ضمن اینکه باید اصناف جهت اصلاح کیفیت خود را به دانش روز مجز کنند.

    انتهای پیام/

    واژه های کلیدی: سازمان بازرسی | استفاده | برخورد | کیفیت نان | کیفیت آرد | نانوایان |

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی