لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

مواد غذایی | تاثیر گذار | نگهداری | یخچال | پارچه | ضایعات | نگه داری مواد غذایی

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

عبارات مهم : مواد غذایی – تاثیر گذار

نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه شدن اش سریعتر اتفاق می افتد

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

۷ توصیه جهت نگهداری بهتر نان

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده است و کپک می زند.

مواد غذایی | تاثیر گذار | نگهداری | یخچال | پارچه | ضایعات | نگه داری مواد غذایی

نگهداری اصولی نان

۱ـ اگر نان تان سریع کپک می زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان های داغ را روی هم قرار داده اید.

۲- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، آیا که باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می شود.

۳ـ هیچ چیز جای نان تازه را نمی گیرد، تلاش کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکی از دلایل زیاد کردن ضایعات نان است.

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

۴- نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه شدن اش سریعتر اتفاق می افتد. در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، ولی بعضی فواید آن از بین می رود.

۵ـ هنگام خرید نان عالی ترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که بعد از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

مواد غذایی | تاثیر گذار | نگهداری | یخچال | پارچه | ضایعات | نگه داری مواد غذایی

۶ـ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

۷ـ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر گذار است.

نکاتی جهت نگهداری بهتر نان

منبع : khorasannews.com

واژه های کلیدی: مواد غذایی | تاثیر گذار | نگهداری | یخچال | پارچه | ضایعات | نگه داری مواد غذایی

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو