تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » مصرف همزمان ماهی با این خوراکی ها بسیار خطرناک است

    مصرف همزمان ماهی با این خوراکی ها بسیار خطرناک است

    ماهی جزو خوراکی های سودمند هست، ولی ماهی را همزمان با بعضی خوراکی ها نباید مصرف کرد.

    مصرف همزمان ماهی با این خوراکی ها بسیار خطرناک است

    ماهی جزو خوراکی های سودمند هست، ولی ماهی را همزمان با بعضی خوراکی ها نباید مصرف کرد.

    چه وقت مصرف ماهی باعث بروز بیماری می شود؟

    یکی از نکات بسیار کلیدی و مهم در حوزه تغذیه و حفظ سلامتی، آگاهی از تداخلات مضر مواد غذایی است به این معنی که مصرف بعضی مواد غذایی با هم و در یک وعده غذایی می تواند بسیار مضر و خطرناک باشد. یکی از این موارد پرهیز، مصرف گوشت ماهی با بعضی اقلام غذایی مانند ماست یا دوغ است که می تواند منجر به پرسشها و عوارض شدیدی جهت انسان شود. خوردن همزمان ماهی و ماست مخصوصاً در وعده شام می تواند بسیار پرعارضه باشد.

    عبارات مهم : مواد غذایی – وعده غذایی
    ضعف شدید، زیاد کردن احتمال سکته، تحلیل قوای جنسی، برص، لک و پیس، سردی معده، زیاد کردن احتمال مبتلا شدن به MS، ناراحتی های عصبی و … تنها بعضی از عوارض خوردن ماهی همراه ماست است.

    در توضیح چرایی این مسئله باید گفت که گوشت ماهی به لحاظ طبع، سرد و تر است و در صورت مصرف همزمان آن با ماست که آن نیز سرد و تر هست، باعث غلبه شدید سردی و تری در بدن شده است و عوارضی را که در بالا به آن اشاره شد، به همراه خواهد داشت. بعد در مصرف ماهی باید دقت داشت:

    ــ ماهی هرگز همراه ماست یا دوغ مصرف نشود.

    ــ ماهی حتماً همراه مصلحات آن (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویه جات گرم، ماهی به صورت شکم پر) خورده شود.

    ــ مصرف ماهی زیاد باید در فصل تابستان و فصول گرم سال باشد.

    ــ ماهی در وعده غذایی ناهار مصرف شود و از مصرف آن در وعده شام پرهیز شود.

    ــ افراد با طبع سرد (افراد بلغمی و سوداوی) از خوردن زیاد ماهی به شدت پرهیز کنند.

    ــ هرگز همراه ماهی، آب ننوشید.

    همچنین متخصصان تغذیه، مصرف ماهی با لیموترش را نیز توصیه می کنند، چون نه تنها لیمو طعم بهتری به گوشت ماهی می دهد، بلکه ویتامین C موجود در آن به جذب آهن ماهی کمک می کند. البته باید توجه داشت که مصرف مقادیر زیاد چاشنی هایی چون لیموترش و انواع ترشی ها به همراه ماهی به علت آنکه هر دو طبع سردی دارند به خصوص جهت سرد مزاجان توصیه نمی شود، چون ضمن اینکه باعث بی حالی، ضعف و هضم سخت غذا می شود، شدت یافتن کننده بیماریهای سرد همچون روماتیسم، آلزایمر، افسردگی و… است.

    در روایات اسلامی آمده است که اگر ماهی به خصوص شب هنگام خورده شود و با مصلحاتش همچون خرما، گردو، عسل، روغن بادام شیرین، کنجد، زنجبیل، آویشن یا به همراه ادویه جات با طبع گرم خورده نشود، یکی از عوامل شدت یافتن کننده ام اس و سکته خواهد بود. بهترین چاشنی ماهی، آب نارنج و سیر است که هم فایده های بی شمار و هم طبع گرمی دارند.

    همچنین مصرف همزمان ماهی با تخم مرغ نیز بسیار مضر است. در طب سنتی، مصرف تخم مرغ و شیر و هر گوشت دیگری به همراه ماهی، منع شده، لیکن تولید سودا می کند و بر خلق و خوی افراد، تأثیر منفی گذاشته و باعث شدت یافتن بیماری های مزمن، افسردگی و یبوست می شود.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:tasnimnews.com

    مصرف همزمان ماهی با این خوراکی ها بسیار خطرناک است

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | وعده غذایی | خوردن ماهی | افسردگی | خوراکی | لیموترش | همراه | ادویه | زنجبیل

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • افست کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار