اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
بعد از خوردن غذاهای چرب چه اتفاقی در بدنتان رخ می دهد؟ آیا غذاهای چرب جهت سلامت ما ضرر دارد؟
بعد از خوردن غذاهای چرب چه اتفاقی در بدنتان رخ می دهد؟ آیا غذاهای چرب جهت سلامت ما ضرر دارد؟
گاهی اوقات یک چیزبرگر آبدار به همراه سیب زمینی های ترد و خوشمزه سرخ شده است صدایتان می زنند. (غذاهای چرب به قدری دوست داشتنی هستند که روز ۲۵ اکتبر به عنوان روز جهانی غذاهای چرب Greasy Foods در نظر گرفته شده است است.) در حالی که ایرادی ندارد که گاهی تسلیم این هوس خود شوید ولی مهم است بدانید چگونه گزینش مواد غذایی و خوراکی های چرب بر سلامت شما تاثیر می گذارد.در این مورد با آیلا بارمر Ayla Barmmer، متخصص تغذیه در بوستون مشورت کردیم و در این مقاله می خوانید:
آیا غذاهای چرب باعث آکنه می شود؟
چرا غذاهای چرب جهت سلامت ما ضرر دارد؟
بعد از خوردن غذاهای چرب این ۵ اتفاق در بدنتان رخ می دهد:
عبارات مهم : مواد غذایی – رژیم غذایی
۱٫ غذاهای چرب سیستم گوارش شما را تحت فشار قرار می دهد
خوردن غذاهای چرب با بدن شما چه می کند؟
به گفته بارمر “وقتی غذاهای چرب مثل سرخ کردنی ها را می خوریم، حجم زیاد چربی فشار زیادی روی سیستم گوارش ما وارد می کند. بین چربی، کربوهیدارت و پروتئین، چربی ها آهسته تر از همه هضم می شوند و به آنزیم ها و اسید معده بیشتری جهت تجزیه نیاز دارند. هر چیزی از استرس گرفته تا داروها می توانند اسید معده را کم کردن دهند بنابراین بسیاری از افراد از همان ابتدا با غذاهای چرب مسئله دارند.اضافه کردن چربی به غذا باعث اضافه کاری سیستم گوارش شما خواهد شد که اغلب منجر به نفخ، حالت تهوع و ناراحتی می شود.
۲٫ غذاهای چرب شما را مجبور به دستشویی رفتن می کند
به گفته بارمر، “نه تنها غذاهای چرب در معده ته نشین می شوند بلکه ممکن است به مقدار زیاد و هضم نشده وارد روده شوند. در این موارد گاهی با مدفوع چرب و روغنی روبرو خواهید شد.” بسیاری از افراد بعد از خوردن غذای چرب، اسهال و درد معده را تجربه می کنند.
۳٫ غذاهای چرب به باکتری های روده آسیب می رساند
بعد از خوردن غذاهای چرب چه اتفاقی در بدنتان رخ می دهد؟ آیا غذاهای چرب جهت سلامت ما ضرر دارد؟
شواهد زیاد و بیشتری نشان میدهند چیزی که می خورید روی باکتری های روده شما که به عنوان *میکروبیوم microbiome آشنا می شوند، تاثر می گذارد. به گفته بارمر، فرو دادن چیزبرگر و سرخ کردنی مورد علاقه این *میکرو ارگانیسم ها نیست. “غذاهای چرب حاوی چربی های سالم و مغذی که در خوراکی هایی نظیر آووکادو، ماهی، روغن زیتون فوق بکر و حتی کره دیده می شوند، نیستند.” مصرف روغن های گیاهی تصفیه شده است زیاد از چربی های مغذی، تعادل اسیدهای چرب بدن را به هم می زند که باعث به هم خوردن همه عملکرد های بدن، از تعادل سطح هورمون ها گرفته تا سلامت سیستم ایمنی بدن، می شود.
*میکروارگانیسم Microorganism:جاندارانی هستند که با چشم غیرمسلح دیده نمی شوند. ریزاندامگان مشمول بر باکتری ها، ویروس ها و بعضی قارچ ها هستند.ریزاندامگان ها در همه جا، از جَوی گرفته تا خاک، روی پوست بدن و مخاط بدن انسان و جانوران به میزان فراوان وجود دارند. به گونه ای که زندگی جهت جانوران و گیاهان، بدون وجود میکروب امکان پذیر نیست. یعنی این میکروب ها فلور نرمال بدن جانوران و موجودات زنده هستند.
*میکروبیوم microbiome:میکروب ها و باکتری های موجود در روده
۴٫ غذاهای چرب باعث ایجاد آکنه می شوند
ممکن است بلافاصله بعد از خوردن یک وعده غذایی چرب متوجه نشوید ولی به گفته بارمر این غذاهای چرب نقش زیادی در بوجود آمدن آکنه دارند. “اثر آن ها به صورت غیر مستقیم و در طول وقت ایجاد می شود و به عنوان نتیجه یک الگوی غذایی رخ می دهند. آکنه عمدتا ناشی از عدم تعادل هورمونی یا عدم تعادل باکتری هست، بنابراین غذاهای چرب با آسیب رساندن به سلامت روده ها باعث بوجود آمدن آکنه می شوند.”
۵٫ غذاهای چرب خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی و دیابت را زیاد کردن می دهند
به گفته بارمر، اگر رژیم غذایی شما به صورت مداوم حاوی غذاهای چرب باشد خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن را زیاد کردن می دهد. به خصوص بیماری های قلبی. مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ به وسیله محققین دانشگاه هاروارد در دانشکده بهداشت عمومی T.H. Chan انجام شد نشان داد افرادی که در هفته ۴ تا ۶ بار سرخ کردنی مصرف می کنند احتمال خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ در آن ها ۳۹% و خطر بیماری های قلبی عروقی ۲۳% زیاد کردن پیدا می کند و جهت افرادی که هر روز سرخ کردنی می خورند این درصد بالاتر می رود.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ
خوردن غذاهای چرب با بدن شما چه می کند؟
واژه های کلیدی: مواد غذایی | رژیم غذایی | وعده غذایی | مبتلا شدن | خوردن غذا | میکروب | بیماری | باکتری | سیستم | سلامت | تعادل
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده