آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    سیب زمینی | سس مایونز | خوشمزه | بهترین | یخچال | حرارت | آشپزی | نکات مهم آشپزی

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    عبارات مهم : سیب زمینی – سس مایونز

    با این ترفندها هر لحظه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی را درست کنید

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

    آشپزهای حرفه ای رازها آشپزی ارزش را حفظ می کنند و فقط آن ها را به هنرجوهایشان ارائه می دهند. ولی ما رازها این آشپزهای حرفه ای را جهت شما گذاشته ایم تا بتوانید جهت هر لحظه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی را درست کنید.

    سیب زمینی | سس مایونز | خوشمزه | بهترین | یخچال | حرارت | آشپزی | نکات مهم آشپزی

    بهترین استیک

    گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بگذارید یک تا دو ساعت بیرون بماند تا به دمای محیط برسد. اگه می خواهید رنگ استیک طلایی شود قبل از سرخ کردن رطوبت آن را کاملا بگیرید.

    گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    گوشت مرغ

    برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید. ۳ پیمانه آب را با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید. وقت آن بستگی به مقدار گوشتتان دارد. یک ساعت جهت یک کیلو گوشت کافی هست. این مدت وقت نباید زیاد از ۸ ساعت طول بکشد.

    سیب زمینی | سس مایونز | خوشمزه | بهترین | یخچال | حرارت | آشپزی | نکات مهم آشپزی

    برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید

    درست کردن خمیر

    اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را یک شب قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را به دمای محیط برسانید

    ماهی کباب

    اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. ولی بعد از آماده شدن کباب می توانید آبلیمو به ماهی بزنید.

    اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز و نمک بزنید

    پوره سیب زمینی

    قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. آن ها را داخل تاوه روی حرارت بگذارید تا خشک شوند. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشوند. سیب زمینی ها هنگامی که خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند.

    سیب زمینی ها هنگامی که خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند

    بهترین پنکیک

    همیشه به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود.

    به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود

    بهترین نیمرو

    عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه را داغ کنید و کره را داخل آن بریزید تا آرام آرام ذوب شود. بعد تخم مرغ را بشکنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزد.

    عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست

    روش درست سرخ کردن پیاز

    برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید میانگین باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند.

    پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک با حرارت میانگین سرخ کنید

    منبع : bedunim.ir

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | سس مایونز | خوشمزه | بهترین | یخچال | حرارت | آشپزی | نکات مهم آشپزی

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    ترفندهای آشپزی جهت آشپزهای حرفه ای

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی