ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » قند چاق کننده تر است یا چربی؟

    قند چاق کننده تر است یا چربی؟

    معمولا جهت رژیم گرفتن در نخستین اقدام چربی را از رژیم غذایی خود از بین بردن می کنیم و یا آن را به حداقل می رسانیم. ولی جالب است بدانید آنچه ما را چاق می کند قند هست، نه چربی.

    قند چاق کننده تر است یا چربی؟

    معمولا جهت رژیم گرفتن در نخستین اقدام چربی را از رژیم غذایی خود از بین بردن می کنیم و یا آن را به حداقل می رسانیم. ولی جالب است بدانید آنچه ما را چاق می کند قند هست، نه چربی.

    قند زیاد از چربی باعث چاقی می شود

    استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا اخیرا در کتاب تازه خود اظهار داشت که خوردن چربی باعث چاقی نمی شود و افزایش وزن و چاقی به مصرف بیش از حد قند مرتبط است. مجرم واقعی پشت چاق شدن، بر خلاف تصور عموم خوردن چربی نیست.

    عبارات مهم : رژیم غذایی – مبتلا شدن
    “آرون کارول” استاد پزشکی اطفال: خوردن آووکادو، آجیل، خامه و کره کاملا خوب هست. وی در کتاب تازه خود، “کتاب مقدس غذای بد” آورده است: مصرف چربی باعث زیاد کردن وزن فرد نمی شود، در عوض ممکن است به فرد یاری کند وزن کم کند.این ادعا در بررسی تحقیقاتی که گروهی از افراد تحت رژیم های کم کالری و پرچربی و گروه دیگر تحت رژیم های کم چرب و با کربوهیدرات بالا قرار گرفته اند، تایید می شود.

    مطالعات به طور مداوم نشان داده اند که افرادی که مصرف غذای چرب را محدود کرده اند، وزن کم نکرده اند.از سوی دیگر، دیده شده است افرادی که یک رژیم غذایی با چربی بالا و مصرف کم کربوهیدرات تصفیه شده است مانند برنج سفید و نان سفید دارند، با چربی سوزی و سایر مزایای سلامتی مواجه شدند.

    یافته های این تحقیق نشان می دهد که علت مهم که موجب زیاد کردن وزن فرد می شود، مصرف چربی نیست و در واقع مصرف قند و کربوهیدرات های تصفیه شده است است که به شکل قند در می آیند.

    قند چاق کننده تر است یا چربی؟

    بررسی های رژیم غذایی و مطالعات زیاد کردن وزن نشان داد که مصرف زیاد دانه های تصفیه شده است که فرد به طور میانگین مصرف می کند، زیاد کردن وزن بیشتر در طول دوره را در پی دارد. در مقایسه،فرد هرچه غذای کامل زیاد مانند برنج قهوه ای و نان گندم مصرف کند، وزن کمتری اضافه کردند.

    خوراکی هایی مثل آجیل وحشی، ماهی قزل آلای غنی شده است و آوکادو روغنی که از دهه ۱۹۹۰ از رژیم های لاغری از بین بردن شده است بودند، باید در واقع بخشی از رژیم غذایی باشند.

    مطالعه اخیر نشان داد هنگامی که افراد میزان کالری دریافتی خود را از چربی های اشباع شده است به چربی های اشباع نشده عوض کردن می دهند، کم کردن خطر فوت و کم کردن احتمال مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر بیماری های عصبی و بیماری های قلبی رخ می دهد.

    با این حال، توصیه این است که چربی های سالم بیشتری مانند روغن زیتون، ماهی و آجیل که به عنوان چربی های مونو یا پلی چربی غیر اشباع(Polyunsaturated fat) آشنا می شوند، مصرف کنند.یک فرد باید از چربی های غیر اشباع بیش از چربی های اشباع شده است و چربی ترانس مصرف کند که در غذاهای فرآوری شده است یافت می شود.همچنین خوردن چربی فرد را چاق نخواهد کرد، ولی مصرف بیش از حد قند باعث خواهد شد.

    این تحقیق در مجله Food and Nutrition Research انتشار یافته هست.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: isna.ir


    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | مبتلا شدن | سلامتی | بیماری | مطالعات | تحقیقات | کالری | پزشکی | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • چاپ کتاب آمازون
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب اورجینال