پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    سیزر درسینگ Caesar Dressing یا سس سزار به طور عمومی تشکیل شده است از : روغن زیتون – سیر – نمک – فلفل – سرکه – آب لیمو –

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    سیزر درسینگ Caesar Dressing یا سس سزار به طور عمومی تشکیل شده است از : روغن زیتون – سیر – نمک – فلفل – سرکه – آب لیمو – سس ووستشیر – زرده تخم مرغ – پارمزان

    در بعضی از ورژنها از افزودنی های دیگری مثل آنچوی و کیپر و بیکن و پنیر رمانو نیز استفاده میشه.

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    واقعیتش اینه که شما با دونستن مواد اولیه و کم و زیاد کردن اونها میتونید سسی تهیه کنید که با ذائقه خودتون سازگار باشه. به عنوان نمونه یکی ممکنه طعم خردل رو دوست نداشته باشه یا یکی بخواد کمتر توی سس سرکه بریزه. در هر حال سسی که تا لحظاتی دیگر خواهید دید سسیه که من با ذائقه خودم تنظیمش کردم و طعمش رو خیلی دوست دارم.

    مواد مورد نیاز سس سزار

    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    سیر ۲ حبه

    سیزر درسینگ Caesar Dressing یا سس سزار به طور عمومی تشکیل شده است از : روغن زیتون – سیر – نمک – فلفل – سرکه – آب لیمو –

    فیله ماهی آنچوی ۴ عدد

    آب لیمو ۱ ق غ

    سس خردل ۱ ق غ

    سرکه بالسامیک ۱ ق غ

    سس ووستشیر ۱ ق غ

    روغن زیتون یک سوم لیوان

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    پنیر پارمزان رنده شده است ۲ ق غ

    طر تهیه سس سزار

    سیستم تهیه این سس مثل مایونزه. یعنی باید زرده تخم مرغ رو با مواد اسیدی مخلوط کرده و بعد با روغن امولسیفای کرد. بعضی ها ترجیح میدن که زرده تخم مرغ رو از بین بردن کنند ولی من طعم سس سزار با زرده تخم مرغ رو زیاد میپسندم.

    اضافه کردن ماهی آنچوی به سس یک امر اختیاریه. و اصلا و ابدا هم طعمش رو تحت الشعاع قرار نمیده یعنی شما متوجه نمیشید توی سس ماهی وجود داره. ولی چون طعمش رو بهتر میکنه من دوست دارم توی سس آنچوی هم بریزم.

    سیزر درسینگ Caesar Dressing یا سس سزار به طور عمومی تشکیل شده است از : روغن زیتون – سیر – نمک – فلفل – سرکه – آب لیمو –

    زرده تخم مرغ و سیر و فیله های آنچوی رو توی بلندر میریزیم.

    (بلندر Blender به دستگاه یا وسیله برقی ای اطلاق میشود که به وسیله قدرت موتورش و تیزی تیغه هاش مواد رو له و پوره میکنه. این مواد میتونند جامد یا نیمه جامد باشند.
    از بلندر زیاد جهت هم زدن و میکس کردن غذاها , خورد کردن , له کردن و پوره کردن , امولسیفای کردن استفاده میشه.)

    شما به سس ووستشیر نیاز دارید که در منزل میتونید تهیه اش کنید.

    من سرکه بالسامیک استفاده میکنم شما مجازید از هر سرکه ای که دوست دارید استفاده کنید.

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    نوع سس خردلش هم مهم نیست. اندکی در طعم و بافت سس سزار تاثیر میذاره. همینطور که گفتم بستگی به ذائقه داره.

    آب لیمو و سس ووستشیر و سرکه بالسامیک و سس خردل رو اضافه میکنیم.

    دستگاه رو روشن میکنیم تا کاملا مخلوط یکنواختی بدست بیاد.

    حالا کم کم به شیوه تهیه مایونز روغن زیتون رو اضافه میکنیم.

    میتونید از روغنهای دیگه هم استفاده کنید ولی روغن زیتون خالص به علت غلظت و عطر خاصش و همچنین اصالتی که به این سس میده ارجحیت داره.

    بعد از اندکی سس ما فرم میگیره. سس نسبتا غلیظی خواهد بود.

    نهایتا پارمزان رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

    من شخصا نمک اضافه نمیکنم چون آنچوی و پارمزان شور هستند.

    فلفل هم اضافه نمیکنم که طعم سس رو تحت الشعاع قرار نده.

    شما طعم سس رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید.

    از این سس میتونید در انواع سالادها استفاده کنید. طعم خیلی خاص و متفاوتی داره.

    و همین باعث ایجاد تنوع در سالادهای شما خواهد بود.

    غلظت سس رو میتونید با اضافه کردن اندکی آب تنظیم کنید. من ترجیح میدم غلیظ باشه.

    سس سزار به صورت آماده در بطری در بازار موجوده ولی از من میشنوید خونگیش یه چیز دیگه است چون هم تازه است هم میتونید با ذائقه خود و افراد خانواده طعمش رو تنظیم کنید.

    ***

    کروتان crouton به تیکه های دوباره پخته شده است نان گفته میشود که کاملا برشته و ترد هستند. کروتان معمولا به شکل مکعب درست میشود ولی میتونه به اشکال متفاوت و سایزهای متفاوت تهیه بشه.

    کلمه کروتان یا کغوتُن از یک کلمه فرانسوی به معنی کراست گرفته شده. نانها (از انواع مختلف) به تیکه های کوچکی تقسیم شده است و در روغن تفت داده شده است یا اینکه در فر آزمون میشوند که نتیجه آن تیکه های بسیار سبک و ترد نان است که در کنار غذاهای متفاوت سرو میشه

    شما میتونید از هر نان حجیمی استفاده کنید. بازاری یا دست ساز

    ما معمولا هنگامی که یک بسته نون آزمون میخریم یه مقداریش باقی میمونه. من واسه اینکه اسراف نشه معمولا چند بلا است که به سرش میارم یکیش همین کروتانه

    پس توصیه اش اینه که نون باید کمی مونده باشه

    مثلا اگر نون تازه خریدید و حتما هم تصمیم دارید باهاش کروتان درست کنید بهتره حداقل بذاریدش تو یخچال تا کمی سفت شه

    همینطور که گفتم شکل مرسوم کروتان مکعبیه

    پس با قیچی آشپزخانه یا با کارد اره ای نانها رو به مکعبهای کوچک یک اندازه تقسیم کنید

    این که یک اندازه باشند مهمه چون باید به طور یکنواخت کرانچی بشن

    میذاریمشون توی سینی و بعد هم توی فر

    به دو شیوه میتونید عمل کنید:

    فر با درجه ۱۸۰ سانتیگراد

    و یا فر با درجه ۱۵۰ سانتیگراد

    عنایت داشته باشید با عوض کردن دمای فر نتیجه نهایی متفاوت خواهد بود

    به این مفهوم که هرچی دما کمتر باشه نان وقت بیشتری داره که تا عمقش ترد و کرانچی بشه. بعد در دمای ۱۵۰ درجه ما کروتانهایی خواهیم داشت که تمامی نقاط کروتان به یک اندازه ترد و کرانچی هستند

    در دمای ۱۸۰ درجه چون دما بالاست نانها از اطراف شروع به طلایی شدن میکنند ولی مرکزشون به اون اندازه ترد نخواهد بود.

    من شخصا درجه ۱۵۰ رو زیاد میپسندم

    نکته دیگه استفاده از روغنه.

    معمولا جهت خانواده خودم از هیچگونه روغنی استفاده نمیکنم

    ولی جهت مهمونی ابتدا مکعبهای نان رو در روغن زیتون و یا کره مذاب (یا ترکیب این دو) غلتونده و بعد از اینکه نانها با روغن آغشته شدند در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار میدم

    زمان پخت بستگی به دمای فر داره.

    من هر لحظه به رنگ توجه میکنم

    یعنی زمانی که نانها طلایی رنگ شدند از فر خارج کرده و اجازه میدم کروتانها سرد بشن

    حالا چه با روغن چه بدون روغن

    این تصاویری که میبینید یعنی همین کروتانهای طلایی قشنگ بدون روغن تهیه شدند

    پس نتیجه میگیریم که چه از روغن استفاده کنیم و چه نکنیم در هر صورت کروتانها ظاهری قشنگ و طلایی رنگ خواهند داشت

    تفاوت در طعمه

    یعنی کروتانهایی که با روغن آغشته شدند در نهایت سبکتر و تردتر خواهند بود و در دهان پودر میشوید (آخ فقط با نوشتنش هم آب از لب و لوچه آدم جاری میشه. میدونید که من عاشق کرانچم!)

    یه کار دیگه ای که من معمولا در مورد کروتانها انجام میدم طعمدار کردنشونه

    مثلا طعم مورد علاقه خوردم زعتر هستش. به این ترتیب که مکعبهای نان رو با روغن زیتون کمی اسپری میکنم و بعد روش زعتر میپاشم و میذارم توی فر. بعد در کنار مرغ سوخاری رژیمی سرو میکنم

    ولی شما میتونید از خیلی چیزا استفاده کنید

    مثلا پودر سیر

    پودر پیاز

    پودر جعفری یا شوید

    پودر پنیر پارمزان

    سیر رنده شده

    سماق

    پودر پاپریکا

    فلفل قرمز

    هر چی عشقتون کشید

    کافیه نانها رو کمی با روغن آغشته کرده و در سیر رنده شده است یا سبزی خورد شده است یا ادویه ها یا پودر پنیر بغلتونید و بذارید توی فر

    عالی میشه

    واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | روغن زیتون | استفاده | سرکه بالسامیک | کروتان crouton |

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    طرز تهیه کروتان+ طرز تهیه سس سالاد سزار

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • افست کتاب لاتین