هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » خواص بی نظیر تخم شربتی

    خواص بی نظیر تخم شربتی

    دانه های سیاه تخم شربتی فواید شگفت انگیزی جهت زیاد کردن سلامتی بدن دارند و مصرف تخم شربتی علاوه بر برطرف عطش در

    خواص بی نظیر تخم شربتی

    دانه های سیاه تخم شربتی فواید شگفت انگیزی جهت زیاد کردن سلامتی بدن دارند و مصرف تخم شربتی علاوه بر برطرف عطش در فصل تابستان باعث کنترل قند خون و درمان دیابت نیز می شود.در این مقاله فایده های سلامتی تخم شربتی را تشریح می نماییم.

    تخم شربتی، گیاهی یک ساله است که شباهت زیادی به ریحان دارد ولی دانه های آن ریزتر از ریحان هستند. این گیاه ماشین در اوایل بهار در کوهستان ها و بیابان ها می روید و گل هایی مایل به قرمز و صورتی دارد. اکثر ما از تخم شربتی فقط در ماه های گرم سال استفاده می کنیم ولی این دانه ی سیاه شفاف، کاربردهایی فراتر از برطرف عطش و تشنگی دارد. در واقع تخم شربتی به علت ارزش غذایی بسیار بالایی که دارد، می تواند بخش مهمی از نیازهای تغذیه ای ما را برآورده سازد.

    خواص بی نظیر تخم شربتی

    ،شاید قبلا بارها تخم شربتی را در فروشگاه ها یا عطاری ها دیده باشید و به آسانی و بدون توجه از کنار این دانه های بسیار مغذی عبور کرده باشید ولی با خواندن مطالب زیر مطمئنا دیگر این کار را نخواهید کرد.

    در اینجا قرار است بعضی از فواید شگفت انگیز تخم شربتی را که به ریحان شیرین، دانه ی فالوده یا دانه ی Turkmaria نیز معروف هست، کشف کنید.

    به این فکر می کنید که این دانه های سیاه چه هستند؟ این گیاه ریحان، بومی هندوستان هست. به آن ریحان شیرین نیز می گویند ولی با ریحان مقدس یا تولسی متفاوت است.

    ریحان تولسی در اکثر منزل های هندی وجود دارد و به خاطر خواصی که در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، بسیار معروف هست. برگ های گیاه ریحان مانند دانه های آن بسیار سالم و پرخاصیت هستند.

    دانه های سیاه تخم شربتی فواید شگفت انگیزی جهت زیاد کردن سلامتی بدن دارند و مصرف تخم شربتی علاوه بر برطرف عطش در

    این دانه های سیاه و به شکل اشک که بسیاری آنها را با دانه های چیا اشتباه می گیرند، غنی از پروتئین، کربوهیدرات و چربی های مهم هستند و مقدار زیادی فیبر دارند.

    از همه جالب تر آن است که تخم شربتی هیچ کالری ندارد. به گفته ی دکتر آنجو سود، یک متخصص تغذیه در بانگالور: «تخم شربتی غنی از آنتی اکسیدان هاست، به کنترل دیابت کمک می کند و جهت پوست نیز بافایده است.

    جویدن این دانه ها سخت است بنابراین آنها را به صورت خام مصرف نکنید. بهتر است قبل از مصرف، آنها را در آب بخیسانید تا بافتی ژلاتینی پیدا کنند. جهت بهره مندی از مزایای سلامتی این دانه توصیه می شود که هر روز حداقل ۲ قاشق چای خوری از آن را مصرف کنید.»

    نحوه ی مصرف تخم شربتی

    تخم های شربتی هنگامی که در آب خیسانده و مصرف شوند، بیشترین فواید تغذیه ای را دارند. آنها در تماس با آب پف می کنند، دور هر کدام یک پوشش سفید براق تشکیل می شود و سایزشان دو برابر می شود.

    شما می توانید حدود ۲ قاشق چای خوری تخم شربتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب گرم بخیسانید. آب گرم باعث می شود که این دانه ها کاملا پف کنند و آنتی اکسیدان ها و آنزیم های گوارشی بافایده آنها آزاد شود.

    خواص بی نظیر تخم شربتی

    درواقع این دانه های معطر، طعم خاصی ندارند و جهت زیاد کردن ارزش تغذیه ای می توان آنها را به هر غذایی اضافه کرد.

    آنها جهت تزئین دسرها و نوشیدنی ها عالی هستند و می توان آنها را در لیموناد مخلوط کرد یا روی بستنی ریخت. آنها به نوشیدنی ها و دسرها طعم و مزه ی تازگی می دهند و جایگزین خوبی جهت یک میان وعده ی کم کالری هستند. تخم های شربتی را به سوپ و پاستا اضافه کنید و از بافت تردشان لذت ببرید.

    خواص تخم شربتی

    تخم شربتی به طور گسترده در طب چینی و آیورودا به کار می رود و مزایای سلامتی بسیار زیادی دارد که ممکن است از آنها بی خبر باشید.

    دانه های سیاه تخم شربتی فواید شگفت انگیزی جهت زیاد کردن سلامتی بدن دارند و مصرف تخم شربتی علاوه بر برطرف عطش در

    ۱. به چربی سوزی کمک می کند

    تخم های شربتی، مقادیر بالایی اسیدهای چرب امگا ۳ دارند و درنتیجه، غنی از آلفا لینولنیک اسید (ALA) هستند.

    این اسیدها به زیاد کردن متابولیسم سوزاندن چربی در بدن کمک می کنند. این دانه ها سرشار از فیبر نیز هستند، بنابراین شما را به مدت طولانی تری سیر نگه می دارند و از هوس های غذایی جلوگیری می کنند.

    شما می توانید جهت کنترل اشتهایتان از آنها به عنوان یک میان وعده قبل از غذای مهم استفاده کنید. جهت این منظور کافی است آنها را به یک کاسه ماست اضافه کنید یا مقداری از آنها را روی سالاد میوه بپاشید.

    خواص بی نظیر تخم شربتی

    ۲. حرارت بدن را کم کردن می دهد

    تخم های شربتی در بعضی از کشورهای آسیایی مانند تایلند به همراه آب، شکر، عسل و گاهی اوقات شیرنارگیل جهت ساختن نوعی نوشیدنی به کار می روند.

    این یک نوشیدنی عالی جهت روزهای گرم تابستان هست. تخم های شربتی یکی از عالی ترین خنک کننده های بدن هستند. آنها حرارت بدن را کم کردن می دهند و به همین علت است که مردم معمولا آنها را به نوشیدنی های طراوت بخش، شربت ها یا میلک شیک ها اضافه می کنند.

    ۳. سطوح قند خون را کنترل می کند

    تخم های شربتی جهت افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بافایده هستند، چون می توانند سطوح قند خون را کنترل کنند. آنها متابولیسم بدن شما را کُند می سازند، بنابراین تبدیل کربوهیدرات به گلوکز را کنترل می کنند.

    شما می توانید دانه های ریحان خیس خورده را در یک لیوان شیر مخلوط کنید و به عنوان صبحانه بنوشید. این نوشیدنی جهت افراد دیابتی، بسیار سالم و بافایده است.

    ۴. یبوست و نفخ را از بین می برد

    تخم های شربتی، بدن را به طور طبیعی سم زدایی می کنند و باعث تنظیم حرکات روده می شوند. روشی مؤثر جهت برطرف یبوست آن است که به مدت چند شب قبل از رفتن به رختخواب، یک لیوان شیر مخلوط شده است با تخم شربتی بنوشید.

    این نوشیدنی به عنوان یک پاک کننده ی معده عمل می کند. تخم های شربتی حاوی روغن های فرّاری هستند که به نابود کردن گاز و نفخ دستگاه گوارش کمک می کنند و جهت هضم مفیدند.

    ۵. اسیدی بودن معده و سوزش سردل را درمان می کند

    تخم های شربتی، سوزش معده را تسکین می دهند و با فواید ارزش سموم را از بدن دفع می کنند. آنها اثر اسیدی HCL (اسید هیدروکلریک) را خنثی می کنند و سوزش سردل را فرو می نشانند. تخم های شربتی خیس خورده، سرشار از آب هستند و به تسکین پوشش معده کمک می کنند، بنابراین حس سوزش را از بین می برند.

    ۶. به داشتن پوست و مویی سالم کمک می کند

    له کردن تخم های شربتی در روغن نارگیل و مالیدن آن روی نواحی مسئله دار پوست به درمان چندین عفونت پوستی مانند اگزما و پسوریازیس کمک می کند.

    تخم های شربتی را بدون خیساندن بکوبید، در یک فنجان روغن نارگیل بریزید و قبل از استفاده چند دقیقه گرم کنید.

    خوردن دانه های ریحان به طور منظم به بدن شما کمک می کند که کلاژن ترشح کند. کلاژن جهت ساخت سلول های تازه پوست و ترمیم سلول هایی که به خاطر فرسایش طبیعی آسیب دیده اند، مهم است.

    تخم های شربتی سرشار از آهن، ویتامین K و پروتئین هستند. این مواد معدنی جهت داشتن موهایی بلند و قوی، حیاتی هستند. پروتئین و آهن به رشد مو نیز کمک می کنند و حجم مو را زیاد کردن می دهند.

    ۷. سرفه و آنفلوانزا را درمان می کند

    تخم های شربتی خاصیت ضدانقباضی دارند، یعنی میزان سفتی را در عضلاتِ گرفته و منقبض کم کردن می دهند و آنها را شل می کنند. آنها به این طریق به کنترل سیاه سرفه کمک می کنند. تخم های شربتی، ایمنی بدن را زیاد کردن می دهند. فلاونوئیدهای موجود در آنها مانند ویسنین، اورینتین و بتاکاروتن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

    توجه: زنان باردار و کودکان باید از مصرف تخم شربتی اجتناب کنند. اگر این دانه ها به خوبی با آب مخلوط نشوند، ممکن است باعث خفگی فرزند های کوچک شوند. این دانه ها در زنان باردار، مقادیر استروژن را در بدن کم کردن می دهند که ممکن است منجر به سقط شود. اگر باردار هستید یا هرگونه بیماری دیگری دارید، بهتر است قبل از اضافه کردن تخم شربتی به رژیم غذایی تان با دکتر مشورت کنید.

    منبع:نامه نیوز

    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | زنان باردار | درمان دیابت | مخلوط کن | نوشیدنی | سلامتی | باردار | پروتئین | کنترل | تغذیه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی