هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خواص کدو حلوایی که شما را به خوردنش ترغیب می کند!

    خواص کدو حلوایی که شما را به خوردنش ترغیب می کند!

    کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است و فواید تغذیه‌ای فراوانی را جهت بدن به‌ همراه دارد.

    خواص کدو حلوایی که شما را به خوردنش ترغیب می کند!

    کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است و فواید تغذیه ای فراوانی را جهت بدن به همراه دارد.

    خواص کدو حلوایی :

    عبارات مهم : مبارزه با دیابت – سرطان روده بزرگ

    درمان فشار خون بالا با کدو حلوایی

    کدوحلوایی به علت برخورداری از فیبر، پتاسیم و ویتامین C جهت قلب بافایده هست. طبق نتیجه های مطالعات اخیر، در درمان فشارخون بالا علاوه بر کاهش مصرف سدیم باید به مصرف مقادیر کافیپتاسیم نیز توجه شود. زیاد کردن مصرف پتاسیم همچنین با کاهش احتمال سکته در ارتباط است و موجب محافظت از بدن در برابر تحلیل توده های عضلانی و حفظ تراکم معدنی استخوان ها می شود.

    تقویت سیستم ایمنی بدن با کدو حلوایی

    تخم و گوشت کدوحلوایی سرشار از ویتامین C و *بتاکاروتن هست. این مواد مغذی نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می کنند.

    *بتا کاروتن β-Carotene:یک رنگدانه قرمز-نارنجی است که در گیاه های و میوه ها یافت میشود. این ترکیب پیش ساز ویتامین آ است.

    خواص کدو حلوایی که شما را به خوردنش ترغیب می کند!

    کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان با کدو حلوایی

    مطالعات نشان داده است مصرف مواد غذایی حاوی بتاکاروتن بالا موجب کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات می شود. شواهد از این قرار است که رابطه معکوسی بین زیاد کردن غلظت لیکوپن (نوعی بتاکاروتن) با کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات در سالخوردگان وجود دارد. پژوهشگران همچنین ضمن بررسی جمعی از ژاپنی ها دریافتند مصرف بتاکاروتن می تواند از پیشرفت سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) جلوگیری کند.

    بعلاوه، کدوحلوایی غنی از آنتی اکسیدان هاست. ویتامینC، ویتامین E و بتاکاروتن موجود در این ماده غذایی در تأمین سلامت چشم و پیشگیری از آسیب های انحطاطی به چشم مؤثر هست. در نتیجه های پژوهشی که روی جمعیتی از زنان آفریقایی ـ آمریکایی انجام گرفت، نشان داده شد مصرف سه یا بیش از سه وعده میوه در طول روز می تواند به کم کردن خطر مبتلا شدن به دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) یاری کند و حتی از سرعت پیشرفت این بیماری بکاهد.

    تأمین فیبر با کدو حلوایی

    کدوحلوایی ازجمله منابع غذایی غنی از فیبر به شمار می رود. توصیه شده است است روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مصرف کنید. مصرف کافی فیبر علاوه بر کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان کولون موجب تقویت گوارش و تنظیم حرکات روده ای می شود.

    مبارزه با دیابت

    کدوحلوایی در کنترل دیابت مؤثر هست. ترکیبات گیاهی موجود در تخم و گوشت کدوحلوایی به جذب گلوکز از بافت ها و روده ها و نیز تنظیم میزان گلوکز کبد کمک می کند. همچنین در پاره ای از مطالعات نشان داده شده است است کدوحلوایی در مواردی موجب کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ می شود. از این رو، پژوهشگران در تلاشند از ترکیبات طبیعی موجود در این ماده غذایی در ساخت داروهای ضددیابت استفاده کنند. با این حال، اثبات تأثیر کدوحلوایی در پیشگیری از بیماری دیابت هنوز نیازمند انجام مطالعات بیشتری است.


    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:jamejamonline.ir


    کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است و فواید تغذیه‌ای فراوانی را جهت بدن به‌ همراه دارد.

    واژه های کلیدی: مبارزه با دیابت | سرطان روده بزرگ | سرطان پروستات | مواد غذایی | مبتلا شدن | ویتامین | ویتامینC | بیماری | مطالعات | کولون | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری