آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » کالری و پروتئین قسمت های متفاوت مرغ

    کالری و پروتئین قسمت های متفاوت مرغ

    مرغ یک ماده غذایی پرطرفدار و مرسوم در بین مردم هست، ولی آیا از میزان کالری و پروتئین موجود در بخش های متفاوت مرغ اطلاع دارید؟ در این مقاله با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    کالری و پروتئین قسمت های متفاوت مرغ

    مرغ یک ماده غذایی پرطرفدار و مرسوم در بین مردم هست، ولی آیا از میزان کالری و پروتئین موجود در بخش های متفاوت مرغ اطلاع دارید؟ در این مقاله با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    مرغ یکی از پرمصرف ترین گوشت هایی است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در میان علاقه مندان به فیتنس fitness (متناسب و خوش فرم شدن بدن) نیز، این غذا محبوبیت بالایی دارد چون حاوی پروتئین بسیار بالایی است.

    عبارات مهم : رژیم غذایی – رژیم غذایی
    غذاهای سرشار از پروتئین می توانند به شما کمک کنند به اهداف سلامت و تناسب اندام خود از جمله ساخت عضله، تثبیت عضله و سوزاندن چربی برسید. با این حال مرغ قسمت های مختلفی از جمله سینه، ران، بال و ساق دارد. هر قسمت مقدار پروتئین، چربی و کالری متفاوتی دارد. در ادامه می خواهیم به شما بگوییم:

    هر قسمت از مرغ، چه مقدار کالری و پروتئین دارد؟

    سینه مرغ

    سینه مرغ یکی از محبوب ترین قسمت های این غذا هست. یک سینه مرغ بدون پوست و پخته شده است ( ۱۷۲ گرم ) حاوی ۵۴ گرم پروتئین است که برابر با ۳۱ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم می باشد. سینه مرغ همچنین حاوی ۲۸۴ کالری یا ۱۶۵ کالری در هر ۱۰۰ گرم است. ۸۰ درصد این کالری از پروتئین و ۲۰ درصد آن از چربی می آید.

    استفاده از سینه مرغ به خاص بین بدنسازها و کسانی که می خواهند وزن کم کنند شایع هست. پروتئین بالا و کالری پایین این قسمت از مرغ بدان معناست که بدون نگرانی راجع به دریافت مقدار زیادی کالری می توانید حجم بالایی از آن را میل کنید.

    کالری و پروتئین قسمت های متفاوت مرغ

    ران مرغ

    ران مرغ یکی دیگر از قسمت های محبوب مرغ است که از نظر مقدار پروتئین نسبت به سینه در جایگاه پایین تری هست. یک ران پخته، بدون استخوان و بدون پوست ( ۵۲ گرم ) حاوی ۱۳٫۵ گرم پروتئین هست. این مقدار برابر است با ۲۶ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم. همچنین هر ران مرغ حاوی ۱۰۹ کالری است که ۱۰۰ گرم آن، ۲۰۹ کالری می شود. ۵۳ درصد کالری این قسمت، از پروتئین و ۴۷ درصد آن از چربی است.

    جالب است که گوشت ران مرغ نسبت به سینه مرغ رنگی تیره تر دارد. علتش این است که قسمت ران فعال تر است و حاوی *میوگلوبین بیشتری است.

    * میوگلوبین Myoglobin: این مولکول کمک می کند تا به عضلات فعال، اکسیژن برسد و همچنین آن ها را قرمز تر می کند.

    ساق ران مرغ

    پای مرغ دو قسمت دارد:

    مرغ یک ماده غذایی پرطرفدار و مرسوم در بین مردم هست، ولی آیا از میزان کالری و پروتئین موجود در بخش های متفاوت مرغ اطلاع دارید؟ در این مقاله با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    • – قسمت ران مرغ
      – ساق مرغ (ساق مرغ قسمت پایینی پای مرغ است)

    یک ساق پای مرغ بدون پوست و استخوان ( ۴۴ گرم )، حاوی ۱۲٫۴ گرم پروتئین هست. این مقدار برابر با ۲۸٫۳ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم هست. همچنین هر ساق مرغ برابر است با ۷۶ کالری. یعنی ۱۰۰ گرم آن، ۱۷۲ کالری می شود. ۷۰ درصد این کالری از پروتئین و ۳۰ درصد آن از چربی می آید.

    بیشتر مردم، ساق پای مرغ را با پوستش می خورند. یک ساق پای مرغ به همراه پوستش، حاوی ۱۱۲ کالری است که ۵۳ درصد آن از پروتئین و ۴۷ درصدش از چربی می آید.

    بال مرغ

    بال مرغ متشکل از سه بخش هست. معمولا از بال مرغ به عنوان غذایی ناسالم یاد می شود. یک بال مرغ بدون پوست و استخوان ( ۲۱ گرم )، ۶٫۴ گرم پروتئین در خود دارد. این مقدار برابر با ۳۰٫۵ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است.همچنین هر بال مرغ حاوی ۴۲ کالری است که ۱۰۰ گرم آن ۲۰۳ کالری می شود. ۶۴ درصد این کالری از پروتئین و ۳۶ درصد از چربی می آید.

    درست مانند ساق مرغ، بسیاری از مردم بال مرغ را نیز با پوست می خورند. یک بال مرغ همراه با پوست، ۹۹ کالری دارد. ۳۹ درصد این کالری از پروتئین و ۶۱ درصد آن از چربی می آید.

    کدام قسمت مرغ مناسب چه کسی است؟

    قسمت های مرغی که باید بخورید، بستگی به سلامت و اهداف تناسب اندامتان دارد. با اینکه تمام قسمت های مرغ، منابعی غنی از پروتئین هستند ولی بعضی کم چرب تر هستند. چربی اضافه موجود در ران، ساق و بال مرغ شاید جهت بعضی از اهداف مناسب تر باشد ولی ممکن است با بعضی دیگر آن چنان هماهنگ نباشد.

    – اگر به دنبال این هستید که وزن کم کنید:

    بنابراین سینه مرغ عالی ترین گزینه جهت شما است. سینه مرغ کم چرب ترینقسمتمرغ است و بدان معناست که کمترین کالری و بالاترین پروتئین را دارد. جهت مثال سینه مرغ جهت یک بدنساز، بسیار مناسب است چون چنین افرادی هم جهت تقویت عضله سازی به پروتئین نیاز دارند و از طرف دیگر باید درصد چربی بدنشان را نیز کم کردن دهند بنابراین کالری پایین سینه مرغ نیز برایشان بافایده هست.

    – اگر برنامه های غذایی کم کربوهیدرات یا کتوژنیک* را دنبال می کنند:

    می توانند از خوردن قسمت های چرب تر مرغ بهره ببرند، چون به چربی بیشتری در برنامه های غذایی ارزش نیاز دارند.

    * کتوژنیک Ketogenic diet :رژیم غذایی کتوژنیک یک رژیم غذایی با کربوهیدارت کم و چربی بالا است.

    – اگر هدفتان زیاد کردن حجم عضلانی یا زیاد کردن وزن است:

    بنابراین نیاز دارید از آنچه بدنتان در روز می سوزاند کالری بیشتری دریافت کنید. افرادی که در این گروه قرار می گیرند هم می توانند از قسمت های چرب تر مرغ استفاده کنند چون حاوی کالری بیشتری هستند. افرادی که می خواهند حجم عضلانی خود را حفظ کنند یا بهتر ریکاوری کنند نیز می توانند از قسمت سینه مرغ بهره ببرند. این قسمت بیشترین پروتئین را دارد که کاملا مناسب چنین هدفی است.

    کالری و پروتئین قسمت های متفاوت مرغ

    اگر می خواهید زیاد بدانید : نکاتی جالب در مورد فایده های گوشت مرغ

    اگر می خواهید زیاد بدانید : سینه مرغ بخوریم یا ران مرغ

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    www.seemorgh.com/health
    منبع: kermany.com


    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | رژیم غذایی | استفاده | استخوان | پروتئین | استفاده | کالری | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال