هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خوردن کباب ترکی مضر است! چرا؟

    خوردن کباب ترکی مضر است! چرا؟

     کباب ترکی که در کشورهای اروپایی دونر کباب doner kebab نامیده می شود، اخیرا از طرف کارشناسان تغذیه مضر اعلام شده است هست. ولی علت آن چیست؟

    خوردن کباب ترکی مضر است! چرا؟

    کباب ترکی که در کشورهای اروپایی دونر کباب doner kebab نامیده می شود، اخیرا از طرف کارشناسان تغذیه مضر اعلام شده است هست. ولی علت آن چیست؟

    چرا خوردن کباب ترکی مضر است؟

    پارلمان اروپا در نظر دارد استفاده از افزودنی های خوراکی به گوشت مورد استفاده در کباب ترکی یا دونر کباب doner kebab را ممنوع کند. فسفات یکی از موادی است که کباب فروشان در اروپا جهت نگاه داشتن طعم و تردی گوشت یخ زده از آن استفاده می کنند. نمایندگان پارلمان اروپا بعد از انتشار گزارش هایی از مضر بودن این ماده شیمیایی، تصمیم گرفته اند تا کاربرد آن را ممنوع کنند.


    خوردن کباب ترکی مضر است! چرا؟

    حال احتمال قانونی شدن چنین ممنوعیتی در آلمان، محل تولد دونر کباب و بزرگترین مصرف کننده آن در اروپا، تبدیل به یک مساله چالش برانگیز شده است است. نشریه آلمانی بیلد می گوید بازار کباب ترکی، ۱۱۰ هزار شغل در این کشور ایجاد کرده است.

    اعضای کمیسیون سلامت پارلمان اروپا با تکیه بر نتیجه های تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۲ انجام شده، مخالفت خود را با کاربرد فسفات در گوشت های یخ زده اعلام کردند. با وجود اینکه نتیجه های پژوهش محققان دفتر امنیت غذایی اتحادیه اروپا، نتوانسته بود ارتباط مستقیمی میان چنین مواد غذایی با امراض نشان دهد، یک تحقیق در ایالات متحده آمریکا حاکی از آن بود که ارتباط مستقیمی میان یک رژیم غذایی سرشار از فسفر با بیماری های قلبی وجود دارد.

    با این حال طرفداران این غذای گرم و چرب معتقدند که میزان فسفات موجود در دونر کبابی که یک شهروند اروپایی به طور میانگین در سال می خورد، با میزان همین ماده در یک و نیم لیتر کوکاکولا برابری می کندو اگر قرار بر ممنوعیت هست، باید از استفاده از فسفات در این نوشیدنی عالمگیر جلوگیری کرد.

    نمایندگان پارلمان اروپا، ۱۱ دسامبر راجع به ممنوعیت استفاده از فسفات در گوشت های یخ زده، تصمیمگیری خواهند کرد.


    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: fa.euronews.com


    واژه های کلیدی: اتحادیه اروپا | مواد غذایی | رژیم غذایی | خوردن کباب | استفاده | ارتباط | ممنوعیت | ممنوع | سلامت | اروپا

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب اورجینال
  • افست کتاب لاتین