هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    محصولات کشاورزی | بهترین روش | سبزیجات | استفاده | میکروب | بیماری | بهترین | محصولات | سبزیجات | شستشو | تغذیه

    بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    عبارات مهم : محصولات کشاورزی – بهترین روش

    مناسب ترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی هست. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشد.

    بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    روش صحیح و علمی ضدعفونی کردن سبزیجات

    برای جلوگیری از مبتلا شدن به انگل ها و یا بیماری های روده ای حتما” سبزیجاتی را که می خواهیم بصورت خام مصرف نماییم بایستی به طریق زیر سبزیجات را سالم سازی نموده و بعد مصرف نماییم.

    یک متخصص تغذیه اظهار داشت: جهت آبیاری سبزیجات، جوانه غلات و محصولات سالادی ممکن است از آب های آلوده و کودهای انسانی و حیوانی استفاده شود و علاوه بر آن، حیوانات اهلی و وحشی در مزارع کشت سبزیجات و غلات رفت و آمد می کنند، بعد محصولات کشاورزی به انواع و اقسام تخم انگل ها و میکروب ها آلوده هستند و مصرف کنترل نشده آن ها به صورت خام اعم از سبزی خوردن، سالاد فصل، تزیین ظرف غذا، کاهو، هویج، کلم، گل کلم و جوانه غلات باعث مبتلا شدن به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل انواع اسهال ها، حصبه، وبا و شبه حصبه شود.

    محصولات کشاورزی | بهترین روش | سبزیجات | استفاده | میکروب | بیماری | بهترین | محصولات | سبزیجات | شستشو | تغذیه

    باید سبزی انگل زدایی شده است را جهت مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی کننده قرار داد

    اهمیت گندزدایی سبزیجات

    وی ادامه داد: جهت گندزدایی و از بین بردن میکروب ها، یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین ۷۰ درصد را در ظرف پنج لیتری پر از آب ریخته کاملا حل کنید تا محلول گندزدایی کننده به دست آید، تصریح کرد: باید سبزی انگل زدایی شده است را جهت مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی کننده قرار داد تا میکروب های آن کشته شوند.

    بهترین روش جهت شستشو و سالم سازی سبزیجات

    به گفته ایشان، در صورت در دسترس نبودن پرکلرین می توانید از یک قاشق مرباخوری آب ژاول ۱۰ درصد یا دو قاشق مرباخوری آب ژاول ۵ درصد استفاده کنید.

    این متخصص تغذیه تصریح کرد: از سایر گندزداهای موجود دارای مجوز از وزارت بهداشت نیز می توان مطابق دستورالعمل مندرج بر روی آن ها هم می توان استفاده کرد. سبزی گندزدایی شده است را باید مجددا با آب سالم شست تا باقیمانده کلر یا ماده گندزدا از آن جدا شود و سپس مصرف کرد.

    محصولات کشاورزی | بهترین روش | سبزیجات | استفاده | میکروب | بیماری | بهترین | محصولات | سبزیجات | شستشو | تغذیه

    منبع : namnak.com

    واژه های کلیدی: محصولات کشاورزی | بهترین روش | سبزیجات | استفاده | میکروب | بیماری | بهترین | محصولات | سبزیجات | شستشو | تغذیه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک