سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    ضدعفونی کردن | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | میکروب | دستمال | باکتری | پیشگیری

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    عبارات مهم : ضدعفونی کردن – مخلوط کن

    مطالعه ای تازه نشان داده است که ۳۶۲ گونه باکتری روی اسفنج های آشپزخانه یافت می شوند، که بحث راجع به عالی ترین روش جهت ضدعفونی کردن آنها را داغ می سازد.

    خانه شما راز کوچک کثیفی را پنهان کرده هست. در شرایطی که می دانید ضدعفونی کردن دستگیره های در و جایگزینی منظم مسواک جهت پیشگیری از گسترش میکروب ها مهم هستند، آشپزخانه مکانی مناسب جهت باکتری هایی است که شاید انتظار مواجهه با آنها در این بخش از منزل را نداشته باشید. مطالعه ای که به وسیله بنیاد ملی بهداشت آمریکا راجع به ۳۰ محل با میزان لمس بالا در ۱۷ منزل انجام شد، نشان داد که آشپزخانه میزبان بیشترین تعداد باکتری در یک منزل است و اسفنج ها آلوده ترین شی محسوب می شوند.

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    در شرایطی که همه باکتری ها مضر نیستند – به عنوان مثال، پروبیوتیک ها می توانند به حفظ سلامت روده کمک کنند – بعضی باکتری ها مانند سالمونلا، ئی.کولای، لیستریا، مخمر و قارچ انگلی از جمله موارد آشنا شده است مضر هستند که در آشپزخانه ها یافت می شوند.

    خبر خوب این است که پاکسازی منظم آشپزخانه با آب داغ و صابون می تواند به پیشگیری از گسترش باکتری ها کمک کند. در ادامه با آلوده ترین نقاط آشپزخانه زیاد آشنا می شویم.

    ضدعفونی کردن | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | میکروب | دستمال | باکتری | پیشگیری

    اسفنج ها

    مطالعه ای تازه نشان داده است که ۳۶۲ گونه باکتری روی اسفنج های آشپزخانه یافت می شوند، که بحث راجع به عالی ترین روش جهت ضدعفونی کردن آنها را داغ می سازد. شما می توانید اسفنج مرطوب را به مدت یک دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا قرار دهید یا در ماشین ظرفشویی قرار دهید تا تناوب خشک شدن را پشت سر بگذارند. هر دو روش می توانند بیش از ۹۹ درصد باکتری ها را نابود سازند.

    اسفنج مرطوب را به مدت یک دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا قرار دهید

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    یخچال

    هر وقت که بروکلی یا گوشت قرمز را بدون پوشش محافظ مناسب در یخچال نگهداری می کنید، ممکن است به گسترش باکتری ها کمک کنید. محیط تاریک و مرطوب، به خاص در کشوهای یخچال، محیطی مناسب جهت فعالیت باکتری هایی مانند سالمونلا، لیستریا، مخمر، قارچ انگلی و ئی.کولای فراهم می کنند. جهت مقابله با گسترش میکروب ها، ماهی یک بار یخچال خود را پاکسازی کنید. جهت این کار می توانید از آب داغ و صابون استفاده کنید و در ادامه از ترکیب یک قاشق چایخوری سفید کننده با یک لیتر آب بهره ببرید.

    ضدعفونی کردن | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | میکروب | دستمال | باکتری | پیشگیری

    بروکلی یا گوشت قرمز بدون پوشش محافظ در یخچال به گسترش باکتری ها کمک می کند

    سینک آشپزخانه

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    اگر فکر می کنید سینک آشپزخانه شما تمیز هست، لیکن بعد از آماده کردن غذا یا شستشوی ظروف آن را با آب پاک کرده اید، بهتر است در این زمینه تجدید نظر کنید. باکتری ها می توانند روی سینک آشپزخانه و محل دفع زباله جمع شوند و حتی این قسمت ها ممکن است زیاد از توالت میزبان باکتری ئی.کولای باشند. روزی یک بار سینک آشپزخانه خود را با یک محلول سفیدکننده پاکسازی کرده و در نهایت با آب شستشو دهید تا از گسترش میکروب های خطرناک پیشگیری شود.

    روزی یک بار سینک آشپزخانه خود را با یک محلول سفیدکننده پاکسازی کنید

    درب بازکن های قوطی

    انتقال آلودگی از ماده ای به ماده دیگر روشی مرسوم جهت گسترش باکتری ها در آشپزخانه است و درب بازکن های قوطی یکی از متهمان مهم در این زمینه محسوب می شوند. باقیمانده رب گوجه فرنگی که زیر چرخ دنده های این وسیله پنهان شده است می تواند مکانی ایده آل جهت تکثیر قارچ انگلی باشد، و از آنجا به قوطی های دیگر و مواد غذایی موجود در آنها انتقال یافته شود. اگر نمی توانید درب بازکن قوطی را در ماشین ظرفشویی ضدعفونی کنید، پیش از هر بار استفاده آن را با آب داغ و صابون شستشو دهید، سپس از یک محلول سفیدکننده استفاده کرده و اجازه دهید در معرض هوا خشک شود.

    پیش از هر بار استفاده از درب بازکن های قوطی آن را با آب داغ و صابون بشویید

    دستمال ها و حوله های دستی

    همانند اسفنج ها، دستمال ها و حوله های دستی موجود در آشپزخانه می توانند رطوبت را جذب کرده و محیطی عالی جهت رشد باکتری ها فراهم کنند. پژوهش ها نشان داده اند که این محیط مناسب موجب می شود تا نتیجه ۷۵ درصد آزمایش دستمال ها جهت بررسی وجود باکتری هایی مانند ئی.کولای مثبت باشند، از این رو، دستمال ها و حوله های دستی یکی از کثیف ترین اشیا موجود در آشپزخانه هستند. بعد از هر بار استفاده اجازه دهید آنها به خوبی خشک شوند. اگر حتی یک کثیف کاری کوچک را از کف آشپزخانه پاک کردید، دستمال را به خوبی بشویید.

    دستمال ها و حوله های دستی یکی از کثیف ترین اشیا موجود در آشپزخانه هستند

    قهوه ساز

    آغاز روز با نوشیدن یک فنجان قهوه داغ کاری است که بسیاری از مردم دنیا جهت بیدار کردن بدن خود انجام می دهند. در شرایطی که دستگاه های قهوه ساز زندگی را ساده تر کرده اند، ولی به پاکسازی منظم جهت پیشگیری از گسترش میکروب نیاز دارند. نتیجه های یک مطالعه نشان داد که در یک قهوه ساز ۴٫۶ میلیون کلونی از باکتری ها و قارچ انگلی وجود دارند. تعویض آب بعد از هر بار استفاده و به کار بردن سرکه جهت پاکسازی داخلی سیستم می تواند به پیشگیری از گسترش بالقوه باکتری ها کمک کند.

    در یک قهوه ساز ۴٫۶ میلیون کلونی از باکتری ها و قارچ انگلی وجود دارند

    تخته آشپزی

    تخته آشپزی ممکن است بیش از یک توالت فرنگی حاوی میکروب باشد و میزان باکتری های مرتبط با مدفوع روی آن ۲۰۰ برابر زیاد باشد. زمانی که در نظر بگیریم تا چه اندازه از این وسیله جهت آشپزی استفاده می کنیم، هضم این شرایط سخت می شود. شما می توانید با استفاده از دو تخته آشپزی متفاوت از گسترش باکتری ها از گوشت قرمز به سبزیجات خام پیشگیری کنید. تخته آشپزی را با استفاده از یک محلول سفیدکننده شستشو دهید و اجازه دهید در مجاورت هوا خشک شود. پیش از استفاده مجدد نیز آن را با آب شستشو دهید.

    با استفاده از دو تخته آشپزی از گسترش باکتری ها از گوشت قرمز به سبزیجات خام پیشگیری کنید

    مخلوط کن

    تجهیزات آشپزخانه که جهت پاکسازی نیازمند جدا کردن قطعات هستند، مانند یک مخلوط کن، محیطی عالی جهت رشد و تکثیر باکتری هایی مانند سالمونلا، ئی.کولای، مخمر و قارچ انگلی محسوب می شوند. مکانیزم مخلوط کن که غذاها را خرد می کند، ممکن است به گسترش باکتری ها کمک کند. بر همین اساس است که به عنوان مثال، پخت کامل گوشت گاو بسیار اهمیت دارد. جهت پاکسازی کامل مخلوط کن آن را تا نیمه با آب داغ پر کرده، چند قطره صابون ظرفشویی به آن اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید.

    مکانیزم مخلوط کن که غذاها را خرد می کند، ممکن است به گسترش باکتری ها کمک کند

    منبع : asriran.com

    واژه های کلیدی: ضدعفونی کردن | مخلوط کن | آشپزخانه | استفاده | میکروب | دستمال | باکتری | پیشگیری | یخچال | صابون | شستشو

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    کثیف ترین نقاط آشپزخانه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی