یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » تقویت دستگاه گوارش در زمستان باچای زنجبیل و نعناع

    تقویت دستگاه گوارش در زمستان باچای زنجبیل و نعناع

     در این مقاله فواید زنجبیل و نعناع و همچنین روش تهیه دمنوش آن بیان می شود. این دمنوش جهت تقویت دستگاه گوارش مناسب است.

    تقویت دستگاه گوارش در زمستان باچای زنجبیل و نعناع

    در این مقاله فواید زنجبیل و نعناع و همچنین روش تهیه دمنوش آن بیان می شود. این دمنوش جهت تقویت دستگاه گوارش مناسب است.

    چای زنجبیل و نعناع دمنوشی مناسب جهت تقویت دستگاه گوارش در زمستان

    حفظ سلامت گوارشی، یکی از بااهمیت ترین اصولی است که می تواند به حفظ سلامت عمومی ما انسان ها در طول زمستان کمک کند. شاید جهت شما هم عجیب باشد، ولی بخش قابل توجهی از سیستم ایمنی بدن ما در روده های مان قرار گرفته است. خوش بختانه گیاهان دارویی خاصی در دسترس هستند که طبع گرمی دارند، گرمازا هستند و فایده های زیادی به دستگاه گوارش می رسانند. تهیه و مصرف چای های گرم و تُند زمستانی با استفاده از همین گیاهان، یکی از عالی ترین ترفندها جهت تقویت دستگاه گوارش و سیستم گردش خون در زمستان است.

    عبارات مهم : فواید زنجبیل – زمستان

    تقویت دستگاه گوارش با چای زنجبیل و نعناع

    ترکیبات مورد نیاز جهت ۴ فنجان چای زنجبیل و نعناع:

    – ۲ تا ۳ عدد ریشه زنجبیل تقریبا خردشده

    – یک قاشق غذاخوری از نعناع خردشده یا برگ نعناع

    – یک قاشق غذاخوری از گل بابونه

    – ۴.۵ فنجان آب

    تقویت دستگاه گوارش در زمستان باچای زنجبیل و نعناع

    دستور تهیه چای زنجبیل و نعناع

    – آب و زنجبیل را درون قوری بریزید.

    – قوری را روی حرارت میانگین رو به بالا بگذارید.

    – بعد از جوش آمدن نسبی آب، حرارت را کم کنید و درپوش قوری را بگذارید. حال اجازه بدهید که دم نوش شما حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد.

    – حالا قوری را از روی حرارت بردارید و نعناع را اضافه کنید. دوباره درپوش را بگذارید و اجازه بدهید که دم نوش شما ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.

    در ادامه بابونه را اضافه کنید و ۴ تا ۸ دقیقه دیگر جهت جوشیدن دم نوش صبر کنید. هرچه بابونه زیاد بجوشد، طعم تلخ تری به دم نوش می دهد. با این که فواید بابونه نیز با جوشیدن، زیاد به درون دم نوش رسوخ می کند، ولی بعضی از افراد نمی توانند طعم تلخ آن را تحمل کنند. بنابرین، اگر طعم تلخ را دوست ندارید، زیاد از ۴ دقیقه منتظر نمانید.

    – حالا دم نوش را سرو کنید و از عسل به عنوان شیرین کننده کمک بگیرید.

    جایگزین های چای زنجبیل و نعناع

    کنار هم قرار گرفتن گیاه های دارویی گرم مانند دارچین، زنجبیل و فلفل سیاه، چای گرم و تُندی را به شما می دهد که جهت زمستان واقعا بافایده است.

    – استفاده از گیاه آنتی اکسیدانی رویبوس rooibos در کنار ترکیبات ذکرشده می تواند گزینه بعدی باشد.

    ترکیب کردن گیاه آستراگالوس (گون)، پوست پرتقال و چای سیاه، چای زمستانی دیگری است که سیستم ایمنی را تقویت می کند و جهت زمستان فوق العاده هست.

    * آستراگالوس Astragalus : با نام های اسطراغالیس و گون نیز در بعضی منابع ذکر می شود، گیاهی است خود رو و در دامنه کوه های کشور عزیزمان ایران بوفور یافت می شود. دارای گل های زیباست و میوه آن شبیه میوه نخود می باشد.

     در این مقاله فواید زنجبیل و نعناع و همچنین روش تهیه دمنوش آن بیان می شود. این دمنوش جهت تقویت دستگاه گوارش مناسب است.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مصرف زنجبیل جهت این افراد خطرناک است!!

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص درمانی زنجبیل

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص نعنا

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مبتلایان به این بیماری نعناع بخورند

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: salamatism.com

    واژه های کلیدی: فواید زنجبیل | زمستان | دستگاه | فنجان | سیستم | سلامت | حرارت | زنجبیل | زمستان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • کتاب اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک