آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » فواید گوشت ها+ گوشت چه بخوریم تا سالم تر باشیم؟

    فواید گوشت ها+ گوشت چه بخوریم تا سالم تر باشیم؟

      گوشت یکی از منابع غذایی است کههمه ما زیاد مصرف می کنیم. ولی کدام گوشت سالم تر است و کلا چه میزان گوشت جهت بدن بافایده است؟ در این مقاله به این دو پرسش پاسخ داده می شود.

    فواید گوشت ها+ گوشت چه بخوریم تا سالم تر باشیم؟

    گوشت یکی از منابع غذایی است کههمه ما زیاد مصرف می کنیم. ولی کدام گوشت سالم تر است و کلا چه میزان گوشت جهت بدن بافایده است؟ در این مقاله به این دو پرسش پاسخ داده می شود.

    چه گوشتی سالم تر است؟

    گوشت منبعی غنی از پروتئین، ویتامین های گروه B، آهن، زینک و مس است. پروتئین موجود در گوشت، آن را تبدیل به غذایی کرده که مدت ها بعد از خوردنش احساس سیری می کنید. از این رو بسیاری از برنامه های کم کردن وزن، افراد را به خوردن گوشت تشویق می کنند تا راحت تر به نشانه کم کردن وزنشان برسند. با این حال درست مانند تمام غذاهای دیگر، خوردن مقدار زیادی گوشت نیز می تواند مشکلاتی را با خود به همراه داشته باشد.

    عبارات مهم : برنامه غذایی – مواد غذایی
    برخی تحقیقات ادعا کرده اند که خوردن بیش از حد گوشت قرمز می تواند طول عمر را کم کردن دهد،خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲، بعضی از سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی را زیاد کردن دهد. با این حال تحقیقات بیشتری جهت اثبات کامل این ادعاها نیاز است.

    گوشت های قرمز فرآوری شده است محصولاتی مانند هات داگ، بیکن و سوسیس را مشمول بر می شوند. گوشت های فرآوری شده است را طی فرآیندی عوض کردن می دهند تا طعم و شکل آن ها عوض کردن کند. گوشت های فرآوری شده است می توانند خطر مبتلا شدن به بعضی سرطان ها را زیاد کردن دهند و در کل سرطان زا به حساب بیایند.

    چه مقدار گوشت باید بخورید؟

    فواید گوشت ها+ گوشت چه بخوریم تا سالم تر باشیم؟

    برای کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان، توصیه می شود میزان مصرف گوشت قرمز پخته شده است را به کمتر از نیم کیلو در هفته کم کردن دهید و از خوردن گوشت های فرآوری شده است پرهیز کنید.

    چرا راجع به خوردن گوشت قرمز نگرانی وجود دارد؟ همانطور که گفته شد، بعضی از تحقیقات بر این اعتقاد هستند که مصرف گوشت قرمز با کم کردن طول عمر و بعضی از سرطان ها در ارتباط هست. با این حال مصرف بالای گوشت سفید با کم کردن خطر مبتلا شدن به بعضی سرطان ها در ارتباط است.

    تا زمانی که گوشت قرمز را به صورت مدیریت شده است استفاده کنید، می توانید از آن در یک برنامه غذایی سالم بهره ببرید. توصیه می شود در هر وعده غذایی، یک چهارم از بشقاب خود را به پروتئین اختصاص دهید. در کنار اینکه باید بدانید چه مقدار گوشت در وعده غذایی خود داشته باشید، باید دیگر غذاها را نیز در نظر بگیرید.

    گوشت ماهی و سلامتی

    ماهی و به صورت کلی غذاهای دریایی به عنوان سالم ترین گوشت آشنا می شوند، چون منبع اسید چرب های امگا ۳ ضد التهاب هستند. همچنین آن ها منبعی غنی از ویتامین های گروه B، ویتامین D و بسیاری از مواد معدنی هستند. توصیه می شود هر هفته، دو وعده ۹۸ گرمی ماهی میل کنید. با این حال متاسفانه بسیاری از ما این مقدار ماهی را نمی خوریم.

    یکی دیگر از جایگزین های خوردن ماهی در طول هفته این است که غذاهای گیاهی سرشار از امگا ۳ میل کنید و یا از مکمل امگا ۳ کمک بگیرید.

    با این حال، چنین جایگزینی ممکن است به اندازه خوردن ماهی مزیت نداشته باشد. تحقیقات ثابت کرده که خوردن ماهی، زیاد از جایگزین هایش جهت مغز بافایده است و این یعنی ماهی به جز امگا ۳ موارد دیگری نیز جهت کمک به سلامت مغز دارد.

    تنها نگرانی موجود، جیوه ای است که بعضی ماهی ها در خود دارند. جهت اینکه اطمینان حاصل کنید می توانید ماهی هایی مانند سالمون استفاده کنید که نسبت به دیگر ماهی ها سالم تر هستند.

    گوشت پرندگان

    گوشت کم چرب پرندگان مانند سینه مرغ یا بوقلمون، به عنوان گوشت هایی با چربی بسیار کم در نظر گرفته می شوند. این گزینه ها تا زمانی که پوستشان خورده نشود، بسیار کم کالری و کم چربی به حساب می آیند.

    چنین گوشت هایی به عنوان منبع پروتئین آشنا می شوند و همچنین می توانند ویتامین B6، B12، آهن و منیزیم جهت بدن مهیا کنند. خوردن گوشت های سرشار از پروتئین مانند سینه مرغ، می توانند به خوبی سیرتان کنند و همچنین به خاطر کم چرب بودنشان احساس سبکی خواهید داشت.

    به خاطر داشته باشید نحوه تهیه می تواند تاثیر بالایی روی مقدار کالری گوشت داشته باشد. جهت مثال روش سرخ کردن می تواند نسبت به دیگر روش ها پر کالری تر باشد.

    خوردن گوشت سفید جهت سلامت و کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان بافایده است، ولی خوردن مقدار زیادی از آن به معنای برنامه ای سالم تر نیست و باید تعادل را رعایت کنید.

    گوشت دام (تغذیه شده است با علف)

    گوشت دام هایی که با علف تغذیه شده است اند، نسبت به گوشت دام هایی که علف نخورده اند امگا ۳ بیشتری دارد. برخی ادعا می کنند گوشت دام های تغذیه شده است با علف، حتی مواد مغذی بیشتری در خود دارند مانند آنتی اکسیدان و ویتامین ها.

    با این حال فراموش نکنید ماهی های پرچرب همچنان مقدار امگا ۳ بیشتری در خود دارند. گوشت های قرمز را نیز نباید بیش از حد مصرف کرد و توصیه می شود هفته ای نیم کیلو یا کمتر از آنها میل کنید.

      گوشت یکی از منابع غذایی است کههمه ما زیاد مصرف می کنیم. ولی کدام گوشت سالم تر است و کلا چه میزان گوشت جهت بدن بافایده است؟ در این مقاله به این دو پرسش پاسخ داده می شود.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مواد غذایی که زیاد از گوشت قرمز آهن دارند

    اگر می خواهید زیاد بدانید : چه گوشتی بخوریم:گوشت کم چرب یا گوشت پر چرب؟؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : گوشت قرمز بخوريم يا نخوريم؟

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: kermany.com


    واژه های کلیدی: برنامه غذایی | مواد غذایی | وعده غذایی | خوردن ماهی | مبتلا شدن | ویتامین | سرطان زا | سلامتی | پروتئین | تحقیقات | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی