آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش درست کردن دست پیچ – سوغات کرمانشاه

    آموزش درست کردن دست پیچ – سوغات کرمانشاه

    آموزش دست پیچ کرمانشاهی

    دست پیچ کرمانشاه

    مواد لازم :

    نخود پخته و له شده : ۱٫۵ لیوان

    گوشت دو بار چرخ شده : ۶۰۰ گرم

    تخم‌مرغ : ۲ عدد

    پیاز رنده شده : یک عدد بزرگ

    آرد نخودچی : ۲ قاشق سوپخوری

    نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن : به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

    رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری‌

    مواد لازم برای داخل دست پیچ :

    مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو : به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و نخود پخته و له شده، خوب مخلوط کرده و ورز دهید. بعد مقداری از گوشت را در دست به صورت لوله‌ای فرم دهید و از مواد داخل دست‌پیچ قرار دهید. دست‌پیچ‌ها را در ماهیتابه‌ای گود بچینید. در این مرحله آبلیمو را همراه رب گوجه، نمک و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی دست‌پیچ‌ها بریزید. سپس در ماهیتابه را ببندید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. در نهایت دست‌پیچ‌ها را در یک ظرف مناسب با ترشی و سبزیجات تزئین کنید.

     

    جام جم

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب آمازون
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب اورجینال