برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » نکته های مهم در آشپزی

نکته های مهم در آشپزی

گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | قورمه سبزی | روغن زیتون | سوختگی | لیوان | فرنگی | سالاد | آشپزی | زعفران

نکته های مهم در آشپزی

نکته های مهم در آشپزی

عبارات مهم : گوجه فرنگی – سیب زمینی

خرد کردن گوجه زیاد در سالاد باعث کم کردن سس در سالاد می شود

نکته های مهم در آشپزی

رنگ انداختن زعفران

چطوری می توانید زعفران را دم کنید که عطر و رنگ آن چند برابر شود؟

کافی است زعفران ساییده شده است با برنج را با همدیگر داخل قابلمه بگذارید تا دم بکشد.

گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | قورمه سبزی | روغن زیتون | سوختگی | لیوان | فرنگی | سالاد | آشپزی | زعفران

کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی

برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید این امر مانع از ورود هوا می شود.

نکاتی جهت پخت پفیلا

اگر ذرت یک ساعت خیس بخورد هنگام تبدیل شدن به پفیلا زیاد پف می کند.

نکته های مهم در آشپزی

تشخیص قارچ سالم

چگونه بفهمیم قارچی که می خواهیم بخوریم سالم است یا خراب روی قارچ کمی نمک بریزید اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود.

گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | قورمه سبزی | روغن زیتون | سوختگی | لیوان | فرنگی | سالاد | آشپزی | زعفران

برای اینکه از رشد حشرات در برنج جلوگیری کنیم

برای هر یک کیلوگرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازکی ریخته و در کیسه برنج نگهداری کنید.

چیبس خانگی

نکته های مهم در آشپزی

سیب زمینی را برش نازک بدهید داخل کاسه پر یخ ۱ قاشق بکینگ پودر با نمک بریزید و نیم ساعت بگذارید بماند و بعد روی دستمال پهن کرده ۲ساعت بگذارید خشک شود و سرخ کنید.

نکاتی جهت پخت گوشت

اگر به گوشت در حال پخت آبلیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را زیاد کردن می دهید.

در سالاد تان گوجه زیاد بریزید

اضافه کردن گوجه خرد کرده به سالاد باعث آب انداختن سالاد می شود و نیاز به سس سالاد را کم کردن می دهد.

از بین بردن محل سوختگی زبان

اگر در اثر خوردن نوشیدنی و یا غذای داغ زبانتان سوخت مقداری شکر در محل سوختگی بریزید و ببینید که اثری از سوختگی باقی نمی ماند.

ترفند جهت پخت قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی را ریز خرد کنید لیکن اگر درشت خرد شده است باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.

تشخیص روغن زیتون اصل

مقداری از روغن را درون لیوان ریخته و آن را در یخچال قرار دهید. روغن زیتون واقعی باید در ته لیوان کمی رسوب داشته باشد.

نکاتی جهت پخت قارچ

به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به آسانی بخار شود.

ترفند سیب زمینی آبپز

برای اینکه موقع گذاشتن سیب زمینی داخل آب، آب آن سریعتر بجوش بیاید، یک دانه سیب زمینی پوست گرفته هم داخل آب بگذارید.

اگر کره سفت و یخ زده است و نباید آن را آب کنید

ظرف آن را از آب جوش پر کنید کمی که ماند آب را خالی کنید و کره را داخل ظرف بریزید کره با گرمای ظرف نرم می شود.

گردآوری: بخش اسرارخانه داری

واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | سیب زمینی | گوجه فرنگی | قورمه سبزی | روغن زیتون | سوختگی | لیوان | فرنگی | سالاد | آشپزی | زعفران

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو