یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    عسل از قدیم الایام جهت درمان انواع عارضه ها به وسیله متخصصین طب سنتی تجویز شده است هست. ولی بعضی افراد تصور میکنند

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    عسل از قدیم الایام جهت درمان انواع عارضه ها به وسیله متخصصین طب سنتی تجویز شده است هست. ولی بعضی افراد تصور میکنند با حرارت دادن عسل خاصیت آن از بین می رود و باید هر لحظه عسل را به صورت خام استفاده کنند، می خواهیم به بررسی این تصور غلط بپردازیم.

    یک متخصص طب ایرانی گفت: یکی از باورهای غلط طبی, سمی شدن یا از بین رفتن فواید عسل بر اثر حل شدن در آب جوش است, در مکتب طب ایرانی توصیه مستقیمی مبنی بر منع حرارت دادن عسل وجود ندارد.

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    محمد عسکرفراشاه راجع به عسل اظهار کرد: یکی از باورهای غلط طبی, سمی شدن یا از بین رفتن خواص درمانی عسل بر اثر حل شدن در آب جوش است.

    وی افزود: در مکتب طب ایرانی توصیه مستقیمی مبنی بر منع حرارت دادن عسل وجود ندارد, از سوی دیگر از ماءالعسل یا عسل مطبوخ (جوشانده) در کتب متعددی در بحث درمان بیماری ها، نام برده شده است است.

    این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: حکیم عقیلی، از دانشمندان متأخر طب ایرانی در کتاب مخزن الادویه، عسل مطبوخ کف گرفته را دارای حرارت و حدت کمتری از عسل خام می داند و در حرارت دادن عسل، ترکیب آن با آب و ملایم بودن حرارت را شرط می کند و از حرارت زیاد که موجب عوض کردن طعم عسل شود, منع می کند.

    عسل از قدیم الایام جهت درمان انواع عارضه ها به وسیله متخصصین طب سنتی تجویز شده است هست. ولی بعضی افراد تصور میکنند

    عسکرفراشاه ادامه داد: همچنین علی بن عباس اهوازی از حکمای بزرگ قرن چهارم هجری قمری اگرچه جهت گرم مزاجان یا کسانی که غلبه صفرا دارند یا جوانان توصیه به پرهیز از مصرف عسل کرده است ولی منعی جهت جوشاندن آن ذکر نکرده و از طرفی جوشانده عسل با آب را که کف و ناخالصی های آن گرفته شده است باشد دارای اثر تندی و زدایندگی کمتر و غذادهی زیاد نسبت به عسل معمولی می داند.

    وی خاطرنشان کرد: ماءالعسل که یک لغت عربی هست، در زبان فارسی «آب انگبین»، در زبان رومی «ملیطیون» و به یونانی «ماءالقراطن» نام دارد؛ جهت تهیه ماءالعسل روش های مختلفی در کتاب های متفاوت توصیه شده است ولی ماده مشترکی که در تمام آن ها به کار رفته، آب و عسل است که به نسبت های مختلفی با هم مخلوط شده است و با شعله ملایم جوشانده می شود تا مقدار معینی از آن باقی بماند.

    این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: آنچه در منابع متفاوت با یکدیگر متفاوت هست، میزان آب و عسل مصرفی و افزودنیهایی است که بسته به کاربرد دارو، معمولاً جهت تقویت اثر ماءالعسل، به آن اضافه می شده است است.

    عسکرفراشاه یادآور شد: در متون طب ایرانی، ماء العسل به طور خاص در بیماری های خاص از جمله تب ها، بیماری های سرد معده، بیماری های کلیه و ریه مؤثر بوده هست؛ ماء العسل کاربرد خاص ای در درمان بیماری های ریه داشته و سرفه، خرخر، تنگی نفس، خشونت ریه و گرفتگی صدا به کار می رفته است و یکی از عالی ترین نوشیدنی های افراد مبتلا به آسم است.

    باشگاه خبرنگاران پویا

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    واژه های کلیدی: خواص درمانی | درمان ان | بیماری | ایرانی | حرارت | ایرانی | استفاده از عسل | حرارت دادن عسل

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    تاثیر جوشیدن عسل بر خاصیت آن

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • منابع اورجینال رباتیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی