دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » سرطان را با اسفناج سرکوب کنید

    سرطان را با اسفناج سرکوب کنید

    اسفناج و هویج عالی ترین سبزیجات جهت پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان ها هستند به خصوص جهت افراد سیگاری که در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان ریه هستند. 

    سرطان را با اسفناج سرکوب کنید

    اسفناج و هویج عالی ترین سبزیجات جهت پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان ها هستند به خصوص جهت افراد سیگاری که در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان ریه هستند.

    اسفناج سلطان گیاه های در پیشگیری از سرطان

    طبیعت اسفناج، معتدل در گرمی و سردی است لذا جهت گرم مزاجان و سردمزاجان سازگار است, هضم سریعی دارد و نرم کننده شکم است.

    اسفناج نسبت به سایر سبزی ها نفخ کمتری تولید می کند، عالی ترین ملین جهت زنان بارداری که پرسشها گوارشی جدی ندارند، شورباهای چرب حاوی سبزیجات به خاص اسفناج و چغندر هست. جهت پیشگیری از نفخ، موقع خوردن شوربا چغندرها را نخورند.

    اسفناج طبق نظر اغلب دانشمندان یکى از گیاهانى است که ظرفیت ضدسرطانى آن خیلى بالا و براى پیشگیرى از ابتلاى به سرطان به سلطان گیاه های معروف است.

    بنابراین اشخاصى که سال ها اعتیاد به سیگار و دخانیات داشته ‏اند از نظر این خاصیت باید به خوردن اسفناج توجه خاص کنند؛ اسفناج که از سبزی هاى داراى رنگ سبز تیره هست، همراه با هویج در صدر لیست خوراکى‏ هاى ضدسرطان جاى دارد و طبق تحقیقات دانشمندان در کم شدن قیمت ابتلاى به سرطان مؤثر است به خصوص در پیشگیرى سرطان کولون یا روده بزرگ، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره, حلق, سرطان مخاط رحم, سرطان گردن, سرطان مرى, به خاص سرطان ریه نقش والایى دارد.

    مطالعات علمى نشان می دهد اشخاصى که در حد بسیار کم و به ندرت از سبزیجات به رنگ سبز تیره که داراى مقدار زیادى ماده معروف کاروتنوئید هستند و در این گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مى‏ خورند, دو برابر زیاد از سایرین در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند و در عین ‏حال تحقیقات علمى نشان مى‏ دهد اشخاصى که هر روز یک خوراک اسفناج مى‏ خورند، خیلى کمتر از دیگران در معرض خطر سرطان قرار دارند.

    سرطان را با اسفناج سرکوب کنید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : آهن اسفناج را جدی نگیرید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : نکات طلایی راجع به اسفناج

    اگر می خواهید زیاد بدانید : اسفناج واقعا شما را نیرومند می كند

    اگر می خواهید زیاد بدانید : اسفناج را با ماست بخوریم یا نه؟

    اسفناج و هویج عالی ترین سبزیجات جهت پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان ها هستند به خصوص جهت افراد سیگاری که در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان ریه هستند. 

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: yjc.ir

    واژه های کلیدی: پیشگیری از سرطان | انواع سرطان ها | سرطان پروستات | سرطان حنجره | سرطان ریه | سرطان معده | مبتلا شدن | دانشمندان | سبزیجات | پیشگیری | مطالعات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال