سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۶
A
خانه » گردشگری » دانستنی های سفر » راهنمای مهاجرت به کشور مجارستان

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

راهنمای مهاجرت به کشور مجارستان

راهنمای مهاجرت به کشور مجارستان

 

مهاجرت به مجارستان : مجارستان یکی از کشور های عضو اتحادیه اروپا و منطقه شینگن می باشد. ویزاهای که از به وسیله ی هر یک از کشور های منطقه ی شینگن صادر می شود ، این امکان را به متقاضی می دهد که به سایر کشور های گروه شینگن نیز برود. این ویزا باید از طرف کنسول گری یکی از کشور هایی که عضو شینگن هستند صادر شود. کشور های عضو شینگن شامل کشور های زیر می باشند:
اﺗﺮﯾﺶ، اﺳﭙﺎﻧﯿﺎ، اﯾﺴﻠﻨﺪ، اﯾﺘﺎﻟﯿﺎ، آﻟﻤﺎن، ﺑﻠﮋﯾﮏ، ﭘﺮﺗﻐﺎل، داﻧﻤﺎرك، ﺳﻮﺋﺪ، ﻓﺮاﻧﺴﻪ، ﻓﻨﻼﻧﺪ، ﻟﻮﮐﺰاﻣﺒﻮرگ، ﻧﺮوژ، ﻫﻠﻨﺪ و ﯾﻮﻧﺎن، اﺳﺘﻮﻧﯽ، اﺳﻠﻮواﮐﯽ، اﺳﻠﻮوﻧﯽ، ﺟﻤﻬﻮري ﭼﮏ، ﻟﺘﻮﻧﯽ، ﻟﻬﺴﺘﺎن، ﻟﯿﺘﻮاﻧﯽ، ﻣﺎﻟﺖ و ﻣﺠﺎرﺳﺘﺎن.

مجارستان

مهاجرت به مجارستان با ویزای شینگن
این نوع ویزا مختص افرادی می باشد که قصد مهاجرت به مجارستان یا هر یک از کشور های عضو شینگن را دارند و ساکن کشور هایی غیر از کشور های عضو شینگن هستند. البته لازم به ذکر می باشد که اتباع یا ساکنین برخی از کشور های قاره های آمریکا (به جز کلمبیا ، پرو ، بولیوی و …) ، استرالیا و کشور های ژاپن ، کره جنوبی و مالزی لازم به دریافت ویزای شینگن برای مهاجرت به مجارستان یا مهاجرت به سایر کشور های عضو شینگن ندارند و قادر هستند تا ۹۰ روز به هر یک از این کشور ها ورود و خروج کنند. ویزا های شینگن دارای دو تاریخ می باشد. یکی از آن ها نشان دهنده ی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روز های ویزا می باشد که تا ۹۰ روز است. ویزای شینگن چهار نوع دارد که نسبت به نیاز متقاضایان هر یک از آن ها صادر می شود. این ویزا ها به شرح زیر می باشند.

مهاجرت به مجارستان با ویزای نوع A
این نوع مهاجرت به مجارستان برای افرادی می باشد که فقط می خواهند در فرودگاه مجارستان پرواز خود را تعویض کنند یعنی قصد خروج از فرودگاه را ندارند. به این ویزا ویزای ترانزیت نیز گفته می شود و مختص افرادی که مقصدشان کشوری به غیر از کشور های عضو شینگن می باشد.

مهاجرت به مجارستان با ویزای نوع B
این نوع مهاجرت به مجارستان برای افرادی می باشد که در فقط می خواهند از مجارستان به عنوان یک نقطه ی عبور استفاده کنند. یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می خواهد از مرز زمینی به کشوری غیر از کشور های عضو شینگن سفر کند.

مهاجرت به مجارستان با ویزای نوع C
این نوع مهاجرت به مجارستان یکی از رایج ترین انواع مهاجرت به مجارستان است که اکثر مرم ایران نیز از آن استفاده می کنند. ویزای این نوع مهاجرت به مجارستان ویزای توریستی نیز نامیده می شود.

مهاجرت به مجارستان با ویزای نوع D
این نوع مهاجرت به مجارستان مخصوص افرادی می باشد که نیاز به ویزای بلند مدت دارند. از این نوع ویزا معمولا تاجران و بازرگانان استفاده می کنند تا بتوانند در طول سال چندین بار به مجارستان یا سایر کشور های شینگن وارد شوند.
لازم به تذکر است چنانچه قصد اقامت بلند مدت ( بیش از ۹۰ روز ) در مجارستان را دارید ، دیگر نیاز به دریافت ویزای شینگن نیست ، بلکه می بایست نسبت به اخذ اقامت تلاش نمایید. این درخواست از طریق سفارت قابل پیگیری می باشد.

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری
مجارستان از سال ۲۰۱۴ یکی از مناسب ‌ترین برنامه‌های اقامتی اروپا را از طریق سرمایه‌گذاری به تصویب رساند. یکی از روش های اقدام برای سرمایه گذاری برای مهاجران ، سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰ هزار یورو در خزانه دولت به مدت ۵ سال می باشد.

مزایای مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری
• شامل شدن فرزندان وابسته زیر ۱۸ سال،
• تضمین برگشت مبلغ سرمایه‌گذاری از جانب دولت،
• ملزم نبودن به اقامت فیزیکی در این کشور،
• سرعت دریافت اقامت موقت بین ۱۵ روز تا حداکثر یک ماه برای کل اعضای خانواده،
• دریافت کارت اقامت دائم ۶ ماه پس از دریافت اقامت موقت برای کل اعضای خانواده،
• سفر به بیش از ۱۶۰ کشور دنیا شامل شنگن،
• آزادی زندگی، اقامت و فعالیت‌های اقتصادی در حوزه شنگن پس دریافت شهروندی،
• مسافرت و فعالیت های اقتصادی ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه در حوزه شنگن.

شرایط اقدام برای مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری
• اثبات منبع درآمد و قانونی بودن سرمایه‌های اعلام‌شده،
• داشتن فقط یک سفر به این کشور در طول پروسه به منظور انجام دادن کارهای قانونی برای دریافت اقامت دائم،
• اثبات برخوردار بودن از سلامت کامل جسمی،
• اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری.

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل