قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

آموزش طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

طرز تهیه گام به گام فالوده شیرازی در خانه +عکس

آموزش فالوده شیرازی با نودل چینی

فالوده سنتی شیرازی

فالوده شیرازی

 

 

مواد لازم :

آب ۲ لیوان

شکر ۲ لیوان

گلاب ۱/۴ لیوان

نودل چینی ۱۰۰ گرم

 

فالوده شیرازی سنتی

 

آموزش طرز تهیه :

شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدن گلاب را به اب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت ۴ – ۵ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود.

 

فالوده شیرازی سنتی

 

شیره فالوده (مخلوط آب و شکر و گلاب) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه نمائید.

آرام مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرف بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت البالو و … سرو نمائید.

توجه : نودل های چینی بصورت بسته های آماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شیره فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.

برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید ۱۵ دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.

 

منبع : ایران کوک

دانلود
امتیاز 4.50 ( 2 رای )

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل