آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵
خانه » سبک زندگی » آشپزی » اموزش درست کردن خوشمزه ترین رول گوشتی +ویژه ی نوروز۹۵
 

اموزش درست کردن خوشمزه ترین رول گوشتی +ویژه ی نوروز۹۵

رول گوشنکاتی در رابطه با تهیه ی رول گوشت:

۱- دانه ها و بخش های سفید فلفل دلمه ای را خارج کنید. آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید.
۲- از گوشتِ راسته و یا فیله ی گوشت استفاده کنید. آن را به شکل ۸ ورقه برش دهید.
۳- پیازچه را تمیز بشویید. آن ها را از طول به دو نصف کرده و هر نیمه راه به قطعات ۵ سانتی متری برش دهید.

طریقه پخت

  1. در ماهیتابه ای نچسب، ۱ قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. فلفل دلمه ها را در آن بریزید و برای ۲ تا ۴ دقیقه تفت دهید، در حالی که آن را مدام هم می زنید. ۱ قاشق غذاخوری سس سویا به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد را ظرفی بریزید.
  2. هر برش گوشت را بین دو کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و بکوبید تا به پهنای ۳ میلی متر شود. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. از فلفل دلمه ای و پیازچه ها به میزان مساوی در ورق هاگوشت ها قرار دهید. آن ها را سفت رول کنید و با خلال دندان محکم کنید.ی
  3. ۱ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در ماهیتابه و روی حرارت بالا گرم کنید. رول ها را در دو نوبت، برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که مغزپخت شوند، بپزید. آن ها را به ظرفی انتقال داده و رویشان را بپوشانید تا گرم بمانند.
  4. ۲ قاشق غذاخوری آب، ۲ قاشق غذاخوری سس سویای باقیمانده، سرکه، و شکر را در ماهیتابه بریزید. آن را برای ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا حجم آن کم و غلیظ شود.
  5. برای سرو، خلال دندان ها را از رول ها خارج کنید و از سس بر روی آن ها بریزید.
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری
روغن کانولا
۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز
۳ قاشق غذاخوری
سس سویا
۴۵۰ گرم
گوشت
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل
۴ ساقه
پیازچه
۲ قاشق غذاخوری
سرکه
۲ قاشق چای خوری
شکر

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو