آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » اموزش پخت بیسکویت با چیپس شکلاتی ویژه ی نوروز۹۵+نکاتی دررابطه با شیرینی

    اموزش پخت بیسکویت با چیپس شکلاتی ویژه ی نوروز۹۵+نکاتی دررابطه با شیرینی

    بیسکویت با چیپس شکلاتی از مجموعه دستورشیرینی های سمانه جون است که سایت بیاکافه دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
    استفاده از دو نوع چیپس شکلاتی، این بیسکویتِ نرم را خوشمزه تر می کند.

     

    چیبشس

     

    نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با چیپس شکلاتی:

    ۱- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
    ۲- از سه چهارم پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین و سه چهارم پیمانه چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
    ۳- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

    زمان آماده سازی
    ۲۰ دقیقه
    زمان پختن
    ۱۵ دقیقه
    درجه دشواری
    آسان
    وعده غذایی
    دسر
    ارسال شده توسط
    ارسال شده در

    مواد لازم برای پخت بیسکویت چیپسی

    یک و یک چهارم پیمانه
    آرد
    ۱/۲ قاشق چای خوری
    نمک
    ۱/۴ قاشق چای خوری
    جوش شیرین
    ۱۰۰ گرم
    کره
    ۱/۴ پیمانه
    شکر
    ۱/۴ پیمانه
    شکر قهوه ای
    ۱ عدد بزرگ
    تخم مرغ
    ۱/۲ قاشق چای خوری
    وانیل
    ۳ قاشق غذاخوری
    خامه ترش
    یک و نیم پیمانه
    چیپس شکلات

    طریقه ی اماده سازی مواد

    1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
    2. با همزن برقی با درجه متوسط رو به بالا ، کره (به دمای محیط) و شکر را برای ۳ تا ۵ دقیقه تا بیرنگ و پفدار شود، بزنید. وانیل و تخم مرغ (به دمای محیط) را اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید. نیمی از آرد، سپس خامه ترش و بعد نیم دیگر آرد را به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. چیپس های شکلات را به مواد اضافه کنید و با کمک دست آن ها را با سایر مواد ترکیب کنید. خمیر را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
    3. از خمیر با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی بردارید و در سینی فر به فاصله ی ۵ سانتی متر از هم قرار دهید. آن ها را اندکی پهن کنید. بیسکویت ها را برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه تا وسط آن ها سفت و رنگشان کمی طلایی شود، بپزید.

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • جعبه هدیه کتاب
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی