هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » اموزش درست کردن قیمه بادمجان مجلسی+برای عید نوروز۹۵

اموزش درست کردن قیمه بادمجان مجلسی+برای عید نوروز۹۵

قیمه بادمجان خوشمزه مجلسی :این غذا از مجموعه غذاهای سمانه جون است که دستور پختشو سایت بیا کافه براتون اماده کرده .
که این غذا از غذاهای مجلسی خوشمزه به حساب میاد شما میتونید در مهمانی ها تون هم درست کنید. مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم در نهایت کنار ظرف خورشت بچینید.

قیمه
مواد اولیه :

لپه نصف لیوان

گوجه دوعدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

رب گوجه ۳ ق غ

روغن.نمک.دارچین.زرد چوبه به میزان لازم

آبلیمو ۲ ق غ

بادمجان ۲ عدد قلمی

مراحل تهیه قیمه بادمجان:

مراحل تهیه این غذا عین قیمه هست و تنها بادمجون سرخ شده و گوجه بهش اضافه میشه.

۱٫ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت بدید.

۲٫حالا ۴ لیوان آب گرم رو به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط بذارید که بپزه.

۳٫مقداری از پیاز های تفت داده رو برای تفت دادن لپه ها جدا کنید و لپه های از قبل خیس داده تون رو با پیاز تفت بدید و بعد هم یکی دو لیوان آب توش بریزید و بذارید بپزه. (البته اگه از زمان پخت لپه تون خبر دارید میتونید مستقیما در زمان مناسب لپه های تفت داده رو به گوشت اضافه کنید تا با گوشت بپزه.) وقتی که گوشت نیم پز شد نمک هم بهش اضافه کنید.

۴٫در زمانی که گوشت و لپه ها در حال پخت هستن بادمجان ها رو خرد کنید و نمک بزنید و توی آبکش بذارید تا تیزآبش بره.

۵٫بعد هم اونها رو کاملا سرخ کنید و کناری بگذارید. گوجه ها رو هم از وسط نصف کنید و اگر خواستید یه تفت کوچیک بدید. البته من گوجه ها رو تفت نداده به خورشت اضافه کردم.

۶٫وقتی لپه ها پخت خاموشش کنید و منتظر پختن گوشت بمونید. گوشت هم که کاملا پخت لپه ها رو بهش اضافه کنید و رب رو با کمی دارچین در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.

۷٫بعد هم کوجه ها و بادمجان ها رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خاموش گنید.

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

daroopost