خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » پخت شیرینی نارگیلی +شیرینی خوشمزه ویژه ی عید۱۳۹۵+مواد لازم

    پخت شیرینی نارگیلی +شیرینی خوشمزه ویژه ی عید۱۳۹۵+مواد لازم

    شیرینی نارگیل

    طرز تهیه شیرینی عید نوروز ؛۱۳۹۵

    طرز تهیه شیرینی عید نوروز ؛مقدار كمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

    مواد لازم:

    ۳عدد سفیده تخم مرغ

    پودر قند ۲۵۰ گرم
    پودر نارگیل ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    مقدار كمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات ۳تا ۴ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.

    سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.

    سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .

    شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم

    مواد لازم:

    پودر قند ۲۵۰ گرم

    پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم

    روغن مایع ۷۵ گرم

    سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
    سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود

    داخل یخچال میگذاریم به مدت ۱ روز

    سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)

    با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
    در فر قرار ( ۱۷۰ درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )

    کاربران عزیز ما آموزشهایی برای شیرینی در این سایت بیاکافه داریم  همه این اموزشها با توضیحات کامل هستند لینک آنها را در این بخش قرار میدهیم .لطفا نظراتونو هم بزارین تا بتونیم شیرینی های بهتری براتون مهیا کنیم باتشکر.

    پیشاپیش نوروز مبارک

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک