برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » پخت شیرینی گردویی ویژه ی سال۱۳۹۵+فوت وفن پخت شیرینی+مواد لازم

    پخت شیرینی گردویی ویژه ی سال۱۳۹۵+فوت وفن پخت شیرینی+مواد لازم

    در این بخش از سایت بیا کافه سمانه جون طرز تهیه شیرینی گردویی را برای شما آماده کرده ، امیدوارم که مورد توجه شما قرار گیرد.

    امیدوارم با تهیه این شیرینی گردویی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

     

    گردویی

    شیرینی گردویی

    شیرینی های گردویی، یکی از گزینه هایی است که کمتر کسی پیدا می شود که از طعم فوق العاده آن لذت نبرد. در این مطلب آکاایران طرز تهیه شیرینیگردویی را آموزش داده است. شیرینی ای خوشمزه و لذیذ که مناسب مهمانی های خانوادگی می باشد. با ما همراه شوید.

    شیرینی گردویی,شیرینی گردویی قنادی,شیرینی گردویی طرز تهیه,آموزش تهیه شیرینی گردویی,طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی گردویی تبریزی,دستور پخت شیرینی گردویی,تهیه شیرینی گردویی,دسر شیرینی گردویی,شیرینی گردویی روسی

    طرز تهیه

    مواد لازم :
    ۳ عدد  زرده تخم مرغ
    ۱۵۰ گرم    پودرقند
    یک فنجان مغز گردوی خرد شده (که آن را قبلا با آسیاب اسلایسر آکا خرد نموده اید)
    یک قاشق مرباخوری آرد
    یک قاشق چایخوری  بیکینگ پودر
    کمی وانیل
    کمی پودر هل ودارچین وپودر شکر

    طرز تهیه :
    بیا کافه: زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم.  وانیل و یک سوم پودر قند را اضافه کرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه کرده  و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می کنیم. زمان به هم زدن پفک گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بکشه و در آخرین مرحله بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده، به زرده اضافه می کنیم. درآخرهمگردو را افزوده و با قاشق کمی از مایع برمی داریم و روی کاغذ روغنی که درسینی قرار داده ایم ، با کمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفک ها پخته و کاملاً خشک شوند. حرارت فر ۳۰۰ درجه فارنهایت و زمان پخت ۱۵ دقیقه است.

    این شیرینی رو وقتی که هنوز گرمه امتحان نکنید چون بوی نامطبوع تخم مرغ داره ولی وقتی خنک شد برطرف می شود.روی این شیرینی ها کمی پودر هل با بپاشید خوشمزه تر می شود در ضمن پودر شکرش هم می باید خیلی کم باشد.

     

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی pdf