نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » پخت شیرینی+طرز تهیه ی شیرینی مرنگ خانگی مخصوص نوروز۱۳۹۵

    پخت شیرینی+طرز تهیه ی شیرینی مرنگ خانگی مخصوص نوروز۱۳۹۵

    طرز تهیه ی شیرینی مرنگ

    سایت بیا کافه:مرنگ یا پفک را می‌توانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.


    با اضافه کردن رنگ‌های خوراکی به مایه مرنگ می‌توانید پفک‌های رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و روش تهیه شیرینیمرنگ آشنا می‌شوید.

    مرنگ

    شیرینی مرنگ

    شیرینی پفکی گردویی,شیرینی پفکی,شیرینی پفک گردویی,شیرینی پفکی نارگیلی,شیرینی پفکی گردویی با سفیده,شیرینی پفکی مرنگ,شیرینی پفکی گردوی,شیرینی پفکی با زرده,شیرینی پفکی سیب,شیرینی پفکی کنجدی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    مواد لازم:

     سفیده تخم مرغ   ۱ پیمانه
     پودر شکر   ۲ پیمانه
     وانیل   یک چهارم قاشق چای‌خوری
     آب‌لیمو   چند قطره
     پودر هل در صورت تمایل   به دلخواه
     رنگ خوراکی   به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

    مرحله ۱ – سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

    مرحله ۲ – آب‌لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید)

    مرحله ۳ – سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

    نکات:

    ۱٫ برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

    ۲٫ مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از ۵ دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.

    ۳٫به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

    ۴٫ رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

    انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی – سمانه جون

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • افست کتاب لاتین