اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » هنر در خانه » پخت شیرینی+طرز تهیه ی شیرینی نخودچی ویژه ی نوروز۹۵+مواد لازم

    پخت شیرینی+طرز تهیه ی شیرینی نخودچی ویژه ی نوروز۹۵+مواد لازم

    در این بخش از سایت بیاکافه سمانه جون طرز تهیه شیرینی نخودچی را برای شما آماده کرده ، امیدوارم که مورد توجه شما قرار گیرد.

    شیرینی نخودچی از جمله مواد غذائی است که به عنوان یک ترکیب پر پروتئین توصیه می گردد ومی توان آن را به بچه ها ونوجوانان به عنوان یک میان وعده توصیه کرد برای تهیه آرد نخودچی می توان با آسیاب  نخودچی را آسیاب نمود البته توجه داشته باشید بعد از آسیاب نخودچی آنرا باید الک نموده و دانه های درشتر باقیمانده در الک را دوباره در آسیاب  بریزید نکته مهم در استفاده از این وسیله برای آسیاب کردن نخودچی استراحت کافی دادن موتور در هنگام داغ کردن است از آرد نخودچی در غذاهایی مانند کوفته نخودچی و شیرینی نخودچی می توان استفاده نمود…

    شیرینی پزی – انواع شیرینی خشک – پخت شیرینی نخودچی

     

    شیرنی نخادی

    شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر,پخت شیرنی نخودچی,طرز پخت شیرنی نخودچی,طرز تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع,طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی,طرز تهیه شیرینی نخودی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

    طرز تهیه شیرینی نخودی

     مواد لازم

    آرد نخودچی نرم         ۷۵۰ گرمآرد سفید         ۲۵۰ گرمپودر قند         ۵۰۰ گرمروغن جامد         ۵۰۰ گرمهل   ۱ قاشق مرباخوری( برای تهیه این شیرینی می توانید برای بار اول ، یک سوم این مواد را به کار برید و زمانی که ظرایف پخت آن را متوجه شدید شیرینی را با مقدارهای  داده شده تهیه کنید. یک سوم مواد یعنی ۲۵۰ گرم آرد نخودچی، ۸۵ گرم آرد سفید، ۱۷۰ گرم پودر قند و ۱۷۰ گرم روغن جامد)

    طرز تهیه:
    پودر قند و روغن را مخلوط کرده ،  می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم ، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیررا به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده  ایم به قطر۱ سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوصشیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در حرارت ۳۰۰ درجه می پزیم. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.

    امیدواریم با تهیه این شیرینی نخودی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

    نوش جان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب خارجی