ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » شیرینی فندقی خوشمزه برای نوروز۹۵ +عکس مرحله به مرحله

    شیرینی فندقی خوشمزه برای نوروز۹۵ +عکس مرحله به مرحله

    شیرینی خشک

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی شکلاتی

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی شکلاتی,شیرینی فندقی,شیرینی ساده,شیرینی مغزدار

    برای عید نوروز شیرینی فندقی شکلاتی  درست کنید

    مواد لازم برای ۲۴ عدد شیرینی فندقی

    کره هم دما با اتاق

    نصف فنجان

    نمک

    یک چهارم ق چ

    شکر

    نصف فنجان

    تخم مرغ

    ۱ عدد بزرگ

    عصاره وانیل

    ۱ ق چ

    آرد

    ۱ و یک چهارم فنجان

    فندق تست و ریز خرد شده

    نصف فنجان

    شکر قهوه ای خشک و کریستاله

    ۳ ق غ

    مواد لازم برای وسط شیرینی

    شکلات رنده شده

    ۱ فنجان

    کره

    ۲ ق غ

    طرز تهیه :

    در این مقاله از بیا کافه به شما آموزش میدهیم برای عید نوروز شیرینی فندقی شکلاتی  درست کنید .

    کره و نمک را هم بزنید تا نرم شوند . شکر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده مخلوط کنید سپس آرد را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر دور پایه همزن جمع شود .

    روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و حدد ۱ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .

    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

    فندق خرد شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط نمایید و کناری بگذارید .

    سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کنید و کناری بگذارید .

    از خمیر که کاملا سرد شده حدود ۱ قاشق برداشته گرد کنید در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در مخلوط فندق بگردانید و روی سینی فر با فاصله ۵ سانتی بچینید .

    وسط توپ های خمیری را با فشار انگشت یا یک وسیله ی گرد فشار دهید تا حفره ای ایجاد شود و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند و بعد از پخت دوباره وسط شیرینی ها را کمی فشار دهید و ۶ – ۸ دقیقه دیگر در فر گذشته به پختشان ادامه دهید تا کفشان کمی طلایی شود .

    شیرینی عید,شیرینی عید نوروز,شیرینی شکلاتی

    بعد از این که شیرینی ها کاملا شدند شکلاتی میانی شان را آماده کنید .

    شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید و از روی حرارت برداشته کره را اضافه کرده هم بزنید تا کره ذوب شود  سپس کناری بگذارید تا خنک و غلیظ شود . مخلوط شکلات را در قیف با ماسوره ستاره ای کوچک ریخته و روی حفره ی وسط هر کدام از شیرینی ها یک ستاره شکلاتی بزنید .

    مترجم : سمانه آشوری

    تهیه و ترجمه اختصاصی بیاکافه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک