امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » پخت شیرینی پاپیون مخصوص عید نوروز

    پخت شیرینی پاپیون مخصوص عید نوروز

    شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز

    آموزش شیرینی پزیطرز تهیه انواع شیرینی خشک
    ,طرز تهیه شیرینی زبان, نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

    طرز تهیه شیرینی زبان, نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی, شیرینی عید نوروز, شیرینی های مخصوص عید نوروز, نحوه درست کردن خمیر هزارلا, نحوه پخت شیرینی زبان, طرز تهیه شیرینی پاپیون, درست کردن شیرینی زبان و پاپیون خانگی, طرز تهیه شیرینی های خانگی, آموزش شیرینی پزی, سایت آشپزی
    ۱٫ برای تهیه آن ها اول یک مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر می خواهید می توانید آماده اش را با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.کمی هم عسل را با آب جوش و یک ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه شود (برای روی شیرینی).

    ۲٫ خمیر را بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر ۱ سانت آن را پهن کنید و خیلی فوری قالب بزنید با چاقو مستطیلی ببرید. بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید. توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشد تا پف خمیر نخوابد. بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد روی آن بریزید.

    ۳٫ حالا شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فری که روی آن کاغذ روغنی دارد قرار بدهید و بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد. (حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده) در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتان یک فر به آن بدهید و کمی آن را بپیچانید.

    ۴٫ وقتی شیرینی ها از فر خارج شدند بگذارید سرد شوند و بعد دوباره روی آن شهد بریزید.

     

    ,طرز تهیه شیرینی زبان, نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک
    ,طرز تهیه شیرینی زبان, نحوه پخت شیرینی پاپیون, پخت شیرینی های نوروزی,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

    نکات:
    ۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دور آن را با چاقو ببرید تا هواگیری شود.

    ۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن را انجام بدهید چون اگر خمیر سرد شود پف نمیکند.

    ۳)سوالی که برای خیلی ها پیش می آید این است که آیا خمیر خودش لایه لایه است؟ نه خمیر معمولی است ولی هنگام پخت خودش چند لایه می شود.

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو