حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » سبزی پلوی شب عید+ عذای گیاهخواری+آموزش پخت غذا

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

سبزی پلوی شب عید+ عذای گیاهخواری+آموزش پخت غذا

سبزی پلوی شب عید+ عذای گیاهخواری+آموزش پخت غذا+سبزی پلوی شب عید بدون گوشت و ماهی

اموزش درست کردن سبزی پلوی شب عید ویژه گیاهخوارها

سبزی پلوی شب عید+ عذای گیاهخواری+آموزش پخت غذا

اموزش درست کردن سبزی پلوی شب عید ویژه گیاهخوارها

مواد لازم برای سبزی  پلو و هالومی : ۴ تا ۶ نفر

طرز تهیه سبزی  پلو و هالومی :
برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمه‌اي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.

كف قابلمه روغن بریزید و ته ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برش‌هاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعم‌دار شوند.

در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برش‌هاي هالومي طعم‌دارشده را در آن بغلتانيد و  سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالومي‌هاي سرخ شده سرو كنيد.

از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.

سبزی پلوی شب عید+ عذای گیاهخواری+آموزش پخت غذا

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل