کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش درست کردن سالاد مرغ و سبزیجات+طرز تهیه انواع سالاد و پیش غذا

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

آموزش درست کردن سالاد مرغ و سبزیجات+طرز تهیه انواع سالاد و پیش غذا

سالاد مرغ سلطنتی به عنوان یک پیش غذا مناسب است که میتوانید از آن در میهمانی های مهم خود استفاده کنید. مکمل آن نیز چاشنی انبه می باشد. حتما این پیش غذا را درست کنید و در میهمانی های عیدانه خود با این غذا از عزیزانتان پذیرایی کنید.

2

آموزش درست کردن سالاد مرغ و سبزیجات+طرز تهیه انواع سالاد و پیش غذا

 

مواد لازم:

  • روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
  • مرغ مکعبی خرد شده : ۹۰۰ گرم
  •  ژامبون بدون پوست و مکعبی شده : ۱۲۵ گرم
  • پیاز شالوت : ۱۲ عدد
  • سیر کوبیده شده : ۲ حبه
  • پودر کاری ملایم : ۱ قاشق غذاخوری
  • مایونز : ۳۰۰ میلی لیتر
  • عسل رقیق : ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل : به میزان لازم
  • انگور سیاه بی دانه ۴ قاچ شده : ۹۰ گرم
  • برنج زعفرانی خنک جهت سرو : مقداری

طرز تهیه:

۱٫ روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ , ژامبون , پیاز شالوت , سیر و پودر کاری را به آن اضافه نمایید . به مدت ۱۵ دقیقه این مواد را به آرامی بپزید .

۲٫ مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید .

۳٫ بعد از این که مخلوط به طور کامل خنک شد , طبق ذایقه تان به آن فلفل بزنید .

۴٫ مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط نمایید , سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید . مرغ را داخل این مخلوط خیس نمایید .

۵٫ مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده , با انگور تزیین نموده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید .

نکته:

۲ قاشق غذاخوری زردآلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه نمایید.

 

آموزش درست کردن سالاد مرغ و سبزیجات+طرز تهیه انواع سالاد و پیش غذا

دانلود
برچسب ها : ,

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل