یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه پاستا و سس مرغ+عکس

    طرز تهیه پاستا و سس مرغ+عکس

    طرز تهیه پاستا و سس مرغ+عکس+آموزش آشپزی+آموزش پخت غذا با مرغ+پخت غذاهای سریع

    پاستا با سس مرغ

    طرز تهیه پاستا و سس مرغ+عکس

    وقتی صحبت از افزایش وزن می‌شود، کم اشتهایی یکی از موانع اصلی در رسیدن به هدف خواهد بود. در این دستور پخت از مجله آشپزی آلامتو قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه، پر انرژی و اشتها آور را برای شما عزیزان آموزش دهیم.

    مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

    • پاستا نواری سبز تازه : ۲۵۰ گرم
    • روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
    • برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

    مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی:

    • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
    • پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
    • سیر خرد شده : ۱ حبه
    • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
    • جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
    • اورگانو خشک : ۱ قاشق چای خوری
    • برگ بو : ۲ عدد
    • پوره گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
    • شکر : ۱ قاشق چای خوری
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل : به میزان لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس مرغ:

    • کره : ۴ قاشق غذاخوری
    • سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
    • مغز بادام پوست کنده : ۹۰ گرم
    • خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه پاستا با سس مرغ:

    ۱٫ برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را داخل یک قابلمه , روی حرارت متوسط گرم نمایید . پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند . سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید . پس از آن جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه نموده و هم بزنید . این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید .

    ۲٫ برای تهیه سس مرغ , کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب نمایید . سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند .

    ۳٫ در همین فاصله , خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود . آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن , به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید .

    ۴٫ قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید , پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم , منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته , سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان , پاستا با سس مرغ را تزیین نموده , بلافاصله سرو نمایید .

    رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

    طرز تهیه پاستا و سس مرغ+عکس

    برچسب ها :

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی