كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه انواع سالاد + آموزش سالاد استیک و سیب زمینی+ سس سالسا + عکس

    طرز تهیه انواع سالاد + آموزش سالاد استیک و سیب زمینی+ سس سالسا + عکس

    آموزش انواع سالاد + سالادهای رژیمی + طرز تهیه سالاد با مرغ + طرز تهیه انواع سس سالاد + آموزش سالاد استیک و سیب زمینی + سالاد شیرازی + سالاد فصل + سالاد سزار + سالاد الویه

    نحوه درست کردن سالاد استیک و سیب زمینی,طرز تهیه سالاد استیک

    طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    درون ظرف خود سیب زمینی ها را  قرار دهید تا برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه کباب شود. روی آن را یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.

    ضمناً یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلم مو روی استیک ها بکشید. آنها را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۴۵ درجه فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.

    کاهو را برش دهید به قسمت های ۵ سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید.

    سس سالسا را آماده کنید. کاهوها را روی بشقاب ها قرار دهید و سپس سس سالسا را روی هر کدام بریزید و بعد روی سیب زمینی، پیازچه، استیک و گوجه فرنگی ها.

    طرز تهیه سس سالسا:
    در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، ۱/۴ پیمانه روغن زیتون، ۳ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق چایخوری آویشن و ۲ عدد سیر و نمک و فلفل را ترکیب کنید.

     

    منبع :chashnik.com

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • افست کتاب لاتین
  • منابع اورجینال رباتیک