به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش انواع پیش غذا + طرز تهیه نان شکم پر + عکس

    آموزش انواع پیش غذا + طرز تهیه نان شکم پر + عکس

    آموزش انواع پیش غذا + طرز تهیه نان شکم پر + طرز تهیه خمیر برای نان شکم پر + آموزش درست کردن خمیر پیراشکی

    پخت نان شکم پر,تهیه نان شکم پر

    آموزش انواع پیش غذا + طرز تهیه نان شکم پر + عکس

    با استفاده از خمیر جادویی یک نوع نان شکم پر تهیه کنید

    نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.
    مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی :

    مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :

    طرز تهیه خمیر جادویی :
    پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
    سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
    خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
    آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
    خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
    این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
    به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

    طرز تهیه نان شکم پر :
    پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.
    بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
    از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.
    مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
    فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.
    حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

    آموزش انواع پیش غذا + طرز تهیه نان شکم پر + عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • جعبه هدیه کتاب
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب خارجی