بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » انواع مربا + طرز تهیه مربای سیب

    انواع مربا + طرز تهیه مربای سیب

    آموزش تهیه مربای سیب و زنجبیل + افزودن زنجفیل به مربای سیب + طرز تهیه انواع مربای خوشمزه و مقوی

    تهیه مربا زنجبیل و سیب,درست کردن مربای زنجبیل و سیب

    انواع مربا + طرز تهیه مربای سیب

    مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
    مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه
    کل زمان پخت : ۴۵ دقیقه

    مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :

    طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب :
    ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.

    وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.

    انواع مربا + طرز تهیه مربای سیب

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب آمازون