کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سیب زمینی تنوری + آموزش سوخاری کردن سیب زمینی + سس

پرداخت وجه درب منزل

shoparak shop

طرز تهیه سیب زمینی تنوری + آموزش سوخاری کردن سیب زمینی + سس

آموزش پخت سیب زمینی تنوری و سوخاری + طرز تهیه سس سیب زمینی + انواع عصرانه و میان وعده + چگونه سیب زمینی سرخ کنیم + آموزش غذا با سیب زمینی + فواید و مضرات سیب زمینی سوخاری + هضم سیب زمینی

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوریطرز تهیه سیب زمینی تنوری + آموزش سوخاری کردن سیب زمینی + سس

برای گذران یک روز بهاری پر نشاط آموزش عصرانه ساده و خوشمزه را برای شما قرار می دهیم.

مواد لازم :

سیب زمینی        ۴ عدد بزرگ

 روغن                به میزان لازم

 سیر                 ۱ حبه

 برگ جعفری تازه   قدری

پنیر پارمزان           ۸ گرم

روغن زیتون           به میزان لازم

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری:

خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید.

آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.

برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود

سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر روی آن ها نمک بپاشید.

برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.آن ها را داغ سرو کنید.

نکاتی برای تهیه سس سیب زمینی سوخاری:

به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.

سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.

پنیر پارمزان را رنده کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری + آموزش سوخاری کردن سیب زمینی + سس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

shoparak shop

پرداخت وجه درب منزل