دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه کوفته ۱۳ بدر همدانی + آموزش آشپزی + عکس
 

طرز تهیه کوفته ۱۳ بدر همدانی + آموزش آشپزی + عکس

طرز تهیه کوفته همدانی یا کوفته سیزده بدر + غذاهای لذیذ محلی استان همدان +آموزش  کوفته تبریزی + طرز پخت انواع کوفته + آموزش غذاهای سنتی ایرانی

کوفته همدانی,طرز تهیه کوفته همدانی,کوفته چاشنی دار همدانی

طرز تهیه کوفته ۱۳ بدر همدانی + آموزش آشپزی + عکس

مواد لازم:

گوشت گوسفند یک کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دانه
برنج نصف پیمانه
نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری

مواد میانی: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پیاز تفت داده، کوفته ریز از همین مواد،

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.

فوت وفن :

با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

صبر می کنیم تا آب حتما بجوشه و بعد کوفته ها رو داخل آب جوش به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم در صورت تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده

در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزه

آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم

طرز تهیه کوفته ۱۳ بدر همدانی + آموزش آشپزی + عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

آزمون های آنلاین گزینه ها