شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » خانه داری » آموزش درست کردن بستنی سنتی در منزل

    آموزش درست کردن بستنی سنتی در منزل

    بستنی سنتی خانگی + آموزش تهیه بستنی ساده در منزل + طرز تهیه هویج بستنی + فواید بستنی سنتی

    طرز تهیه بستنی سنتیمواد لازمشیر پرچرب          ۱ لیتر

    شکر                  ۴۰۰ گرم

    ثعلب                 یک قاشق غذا خوری سرخالی

    گلاب                 ۰٫۵ پیمانه

    خلال پسته         به میزان لازم

    خامه و زعفران     به میزان لازم

     

    طرز تهیه

    ۱- قبل از هر کاری ۱۰۰ گرم خامه را داخل یک کیسه فریزر خالی می کنید و با دست خوب پهنش می کنید به قطر یک تا دو میل بیشتر نشود که موقع خوردن اذیت نشوید و آن را داخل فریزر قرار دهید.

    ۲- شیر را بگذارید کمی گرم شود (همین که از دمای یخچال بیرون بیاد کافیه).

    ۳- شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید، اگر این کار را نکنید وقتی ثعلب را داخل شیر بریزید گلوله گلوله می شود و کلی دردسر داره.

    ۴- وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدن مثل زمانی که می خوایم کیک درست کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم و به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم، سپس دوباره شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    ۵- این مایه باید خوب زده بشه به طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنید، شیر کشدار شده، وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزه و کش میاد.

    ۶- در این مرحله گلاب و زعفران را بهش اضافه می کنیم، زعفران به خودتون بستگی داره که چقدر بخواین زرد بشه فقط حواستون باشه که بعد از بستن بستنی رنگش روشن تر میشه بنابراین از اون رنگی که مد نظرتون هست یک کم بیشتر باید بهش زعفران بزنید.

    ۷- خب مایه ما به مرحله ای رسیده که باید بهش سرما بدیم کسانی که بستنی ساز دارن این مایه را بریزن داخل مخزن بستنی سازشون دربش را ببندند، اگر یخ لازم داره بریزید دورش اگر نه که هیچ و بستنی ساز را روشن کنید.

    ۸- به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بعد بستنی را از بستنی ساز خارج کرده و خلال پسته و خامه را به آن اضافه کرده و در داخل یخچال قرار دهید، بعد از ۷ تا ۸ ساعت بستنی آماده سرو می باشد.

    نکات

    دوستانی که بستنی ساز ندارن مایه را در داخل همین ظرفی که هست بذارن داخل جا یخی یا فریزر و هر ۵ دقیقه یک بار مایه را از یخچال خارج کرده و با همزن دستی مخلوطش کنید تا یخ نزنه، وقتی مایه بست کافیه چون دیگه یخ نمیزنه.

    بهش خلال پسته هر چقدر که دوست دارین اضافه کنید، خامه ای را که داخل فریزر گذاشتید خارج کرده و روی بستنی بریزید و با قاشق خردش کنید و مخلوطش کنید.

    بستنی را به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل فریزر قرار دهید و بعد در کنار خانواده نوش جان کنید.

    ثَعلَب چیست: آردی است که از ساییدن سیبک ها (غده های ریشه) خشک شدهٔ گونه‌های مختلف گیاه ثعلبیان به‌دست می‌آید. آرد ثعلب دارای یک ماده چند قندی نشاسته مانند به نام باسورین است. از ثعلب در تولید بستنی سنتی ایرانی استفاده می شود.

    آموزش درست کردن بستنی سنتی در منزل

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • کتاب اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب